Igen ezt sejtettem hogy nem kell majd ujjnyi vastagon kenni. Vagy várjak inkább Sanyira míg ráér majd és akkor a karburálással együtt ránézne erre az olajfolyásra? Kezd már idegelni ez a gép. Kellett nekem szutyokit venni.
Csapágybótba szoktam venni hőálló tömítőpsztát. Van olyan vöröses meg van fekete szinben is.
Azt a psztázást azonban csak módjával, mert ami belül kerül a blokkba és elviszi az olaj, még hazabaszhatja az olajszivattyút is , v eltömíti az olajzófuratokat.
Loctite-nak van direkt erre a célra való tömítő anyaga...2500 forint asszem..tökéletes..én mindent ezzel rakok össze...a vízpumpa fedelem kitört részét ezzel pótoltam..tökéletes azóta
na azt nekem is le kő venni mert nekem is folyik. De én vettem klingelitet alá, körbe vágom oszt aláteszem.
De nekem is mondta haver "autoszerelő" hogy ők is néha ilyen vörös csumisszal nyomatják. Asszondta az apja motorját is így rakta össze oszt jóságvan.
Nekünk is volt ithon a robikapa alsó két öntvénye közzé tettük, de nem tom mi a pontos neve.
csovaz skacok! Most ettem haza aszallashelyemre eszetgombol q pioisen keresztul, csinaltam fasza kepeet, gyonyoru helyeken. Majd feldoom egy galeriaba ha otthon leszek. Tetszik ez a videk, holnap is megyek karcolni :) :)
Hello #Zé. Oldaldeklihez milyen tömítőanyagot kell/érdemes használni? Csak lekell szednem a bal deklit erről az ótvaríkról mert csöpögteti az olajat. Szerelőm ilyen barnás vagy vöröses színű anyaggal csumízolta, de nem tudom mi lehet az.
van egy a haveromnak ,most beszéltem vele megint...mert másik haverommal csere-berélnék 11-be egy fosra...de én adnék érte KP-t,de ugy meg nem akarja...az aeroxra meg pótoljak ...inkább kp-ra venném,mert az aerox az jól jön nekem utcán...egész nap azt ütöm...
de megpróbálok akotni valamit,bár még annyira az sem ready to race,mert fel kel rá tenni az olajhűtőt,meg kéne egy nagyobb kipuff rá,mert 160as blokk van benne
Azzal meg az a bajom, h én péntek-szombaton újra Csongrád környékén melózok, de lehet, h még vasárnap is, mert a hétvégén kész kell lenni a melóval.
De montam is h ebben a kutya melegben nincs is nagy kedvem a betonyon izzadni.
08.28-án(vasárnap) megyek moccolni Máriapócs-Rabócsiring.
Vkinek van kedve csatlakozni?
Beszéltem Vikivel, fogadnak minket a verseny után, de 10óra előtt nem lesz letakarítva a pálya(11fele reális az első karika).
Péntek környékén leszek valszeg ismét netközelben, addig légyszi itt jelezzetek, köszi!
Azt a psztázást azonban csak módjával, mert ami belül kerül a blokkba és elviszi az olaj, még hazabaszhatja az olajszivattyút is , v eltömíti az olajzófuratokat.
De nekem is mondta haver "autoszerelő" hogy ők is néha ilyen vörös csumisszal nyomatják. Asszondta az apja motorját is így rakta össze oszt jóságvan.
Nekünk is volt ithon a robikapa alsó két öntvénye közzé tettük, de nem tom mi a pontos neve.
de megpróbálok akotni valamit,bár még annyira az sem ready to race,mert fel kel rá tenni az olajhűtőt,meg kéne egy nagyobb kipuff rá,mert 160as blokk van benne
Én délelőtt kimegyek kunmadárra !
De montam is h ebben a kutya melegben nincs is nagy kedvem a betonyon izzadni.
Már bevetésen isvoltam vele azóta
Össze dobtátok a berget?
08.28-án(vasárnap) megyek moccolni Máriapócs-Rabócsiring.
Vkinek van kedve csatlakozni?
Beszéltem Vikivel, fogadnak minket a verseny után, de 10óra előtt nem lesz letakarítva a pálya(11fele reális az első karika).
Péntek környékén leszek valszeg ismét netközelben, addig légyszi itt jelezzetek, köszi!