Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi va má'? lebaltázták a nettet Bagamírba
kép nem kell találtam az adatlapodon
neked akkor van egy ycf 150 ed is igaz? dobnál egy képet róla?csak összehasonlítás képpen kéne,ha van... valamelyik spanodtól vetted ha jól emléxem...
háá ez van majd jövőre büntetésből jó ráhajtok mindegyikre oszt lesz ne mulass

No meg tényleg, Pap leszek az kurwaisten
Én simán gondolnám. Kérdeztél vóna azon a napon is engem.
De nem si élvezel el motoron az is kurvaisten...meg papleszek az is kurvaisten
Nem is gondolná az ember hogy a nők ekkora katyvaszt csinálnak.

Szarok rá, idén nem döglök motoron meg azkurwaisten
nem rokikártya kötsög..te vagy rokkant...agyilag..meg a monstered...az a kis gyenge sárga valami
Kint nem írsz szart se, ide meg be jösz házalni! ?

Nem is gondolná az ember, hogy ilyne nagy gáz lehet egy iylen kis koccanástól
rokikártyával a világ körül
90%-ossal járok..úgy még olcsóbb..
Garázsába hódítgatja meztelen plakátos lányok szíveit.

Én már nem mondok semmit, me rájöttem semmi sem biztos.
Ugy volt a héten megyünk egy szép kis donorért "ikertestvérért" de közbe jött kurwa kiadás megint máshova.
gyere... úgyis olcsó a diákjegy
hogymiiiiii? te kinek pofázol kötsög? megüsselek?
mit ugatsz, pöcsömöccse?
Mivan má' a puncimágnes gixivel he?
Jaj tényleg ezt beszéltük is anno hogy így van neki. Csak az időpontok estek ki a fejemből. Végül is már nemsoká november.
egy szerelő mondta nekem.
"fiam nyáron motorozni kell, télen pedig szerelni"
telefonról-telefonról...minek vettél Nokiát, há' nincsen rajta ékezet vagy mivan? az kell neked luxus lakás...utána meg fapados lesz a házatok itthon
Inkább az,h a családi vállalkozásban dolgozik látástól-mikulásig, meg főleg ,ha van némi szabadidő, akkor kerekeket csinál, meg próbál hétvégente eljárni edzeni-versenyezni. Nekem is nagy kérlelésre csinálta meg a berget gyorsba most. Novembertől-márciusig meg szinte bárkinek, bármit megcsinál.
ennyi
Ébresztő kisasszony.
Ennyire elfoglalt vagy csak a szűkebb baráti körnek javítgat? Ha nem lesz más akkor nekiesek a deklinek. A Józsi féle kiput pedig megtömöm teljesen max ha úgy is leállogat vele megy vissza pócdísznek és használom a gyárival.