Na kész a dob..vagyis majdnem.. már csak szárad... Felraktam ugye üveges volt gecire a hangja...rászántam magam, szétvágtam, megtömtem, visszahegesztettem (rengeteget szoptam vele mert rohadt vékony anyag és lyukadt kifele egyfolytában... ) levágtam a végéről a kis csapott cuccost, lecsiszoltam lealapoztam, lefújtam...fasza lett...estére megszárad és rakom is fel A hangja is jó...pizzu szerintem vissza akarnád venni ah meghallanád...nincsen az az idegesítő hang...halk, mégis mély, mikor gázt húzol meg picit zümmög gecijó..
csavar ki, tömítés ellenőriz..ha rendben van a tömítés nem szabad csepegnie..ha meg nincsne akkor azért csöpöghet...lehet most jött rá, hogy oda kéne tömítés
megszoptam a faszt. Indulnék melozni erre ha kinyitom a benzincsapot folyik a nafta a ulepito leeresztonel. Csavarja meg se mozdul. Es ez ejszakarol mappalra tortent magat ol. Szerintetek?
Mármint a piros csíkot csináltad öntapadóssal, vagy az egész műanyagos fekete részt? Mert én le akarom az össze műanyag részt, meg rá valami fasza kis dekort...nemtom még milyet, de itthon össze tudom dobni tényleg fasza az a kormány, bár nekem keskeny lenne kicsit..az enyém valami nagyon széles és ezt imádom, bár senki enm szereti aki ráül, emrt szokatlan neki
Jóvan kötsög..előfordul..asszony beszédített azzal, hogy siessünk mrá menjünk már, szálljak már lefele..hát nem ott maradt az ülésen? Mikor észrevettem azt hittem szívrohamot kapok
Amúgy ja...gecinagy mákom van
Jó munkát
Jaja csak a piros csikokat vágtam rá.
ez a kormesz
Na mentem dolgozni. Bacca meg faxa lesz ma meg holnap a kemence előtt ácsorogni. Remélem nem lesz sok pizza
Jah Jacek az utsó képen a 3000es kormány van rajta amit mondtam tegnap!
Nem próbáltam be, mert felforrtam mire haza értem.
Akkor téged láttunk haverral, múlt hét hétfőn dél körül a monostorpályin, aztán a lencz telep fele is. Nagyon halk volt a gép, és szép is
Amúgy ja...gecinagy mákom van