Na...örvendek Én meg unatkoztam fél6 körül azt elkezdtem motoremelőt gyártani...a talp része kész..meg a 2 felálló zártszelvény be van állítva, igaz az egyik megcsavarodott, szal holnap szétkapom..mondjuk úgyis szét kéne mert elnéztem és véletlen a vastagabbik vasat tettem alulra..úgy meg nem jó emrt berozsdál ha víz megy bele...szal hnap délután kéész...csak kéne trepni...majd hnap hozok a méh-ből
valaki nem próbált feladni hírdetést a napokban a képes motorra?
mert ez a fostalicska nem igazán akar a képfeltöltésnél működni! ott megáll,nem dolgozik tovbb!
Kész lett a dob fúú mostmár hangja van a gépnek. Nagyon kanos így. Esti teszt körön nem állt le egyszer sem, kíváncsi vagyok nagyobb hőmérsékletben lesz-e gond vele.
Menjünk cska szoborhoz....átrakom a másik első gumit és mehetünk gyakorolni..rámfér...most úgyis brutál a DT..még 2.-ban is jön kerékre kuplunggal Ma angyon faszán sikerült belőni...hangja is durva lett több levegő, több benzin..nagyobb teljesítmény
mar csak holnapig vagyok itt, aztan a jovoheten pihi, max kis szobor egykerek gyakorlas, az elmult egyhetn 1000 km rt tettem a motorba, a hatso gumim lekopott teljesen :(
Ha már ekkora a punnyadás, kérdezek, oszt' aki akar, válaszol :
ismertek valakit, aki matricázással foglalkozik? Egy kicsit karcos a Millike, ki kéne cserélni a jobb oldali matricákat.
Elkezdtem a műveletet, tömöm a dobot egyszer csak elfogy a gyapot amit hoztál...nézem és látom negyede van még megtömve. Átpofátlankodtam megint a szomszédhoz akitől tavaly is kértem hátha van még, szerencsére volt és hoztam egy fél "zsákkal".
egy kis segiccség
valaki nem próbált feladni hírdetést a napokban a képes motorra?
mert ez a fostalicska nem igazán akar a képfeltöltésnél működni! ott megáll,nem dolgozik tovbb!
tegnap este itóka volt viszont ahogy elnézem a motor árakat már lehet a télen sikerül vmi
ismertek valakit, aki matricázással foglalkozik? Egy kicsit karcos a Millike, ki kéne cserélni a jobb oldali matricákat.