Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Innen néztem az egészet..szal kösz a képekért...
Na...örvendek Én meg unatkoztam fél6 körül azt elkezdtem motoremelőt gyártani...a talp része kész..meg a 2 felálló zártszelvény be van állítva, igaz az egyik megcsavarodott, szal holnap szétkapom..mondjuk úgyis szét kéne mert elnéztem és véletlen a vastagabbik vasat tettem alulra..úgy meg nem jó emrt berozsdál ha víz megy bele...szal hnap délután kéész...csak kéne trepni...majd hnap hozok a méh-ből
én is meggyüttem, az elmúlt héten 1027km ment a gépbe volt használva rendesen, holnap mosás, kiskarbantartás, mert megérdemli
Mivan he? Hazagyütté?
Hello.
Hááájj!
Na...király vagy
csüssztök!

valaki nem próbált feladni hírdetést a napokban a képes motorra?
mert ez a fostalicska nem igazán akar a képfeltöltésnél működni! ott megáll,nem dolgozik tovbb!
Kész lett a dob fúú mostmár hangja van a gépnek. Nagyon kanos így. Esti teszt körön nem állt le egyszer sem, kíváncsi vagyok nagyobb hőmérsékletben lesz-e gond vele.
Jaja..eléggé le vannak most baszva az árak..ami nekünk nem is baj..
Menjünk cska szoborhoz....átrakom a másik első gumit és mehetünk gyakorolni..rámfér...most úgyis brutál a DT..még 2.-ban is jön kerékre kuplunggal Ma angyon faszán sikerült belőni...hangja is durva lett több levegő, több benzin..nagyobb teljesítmény
Várjuk
Üdv mindenkinek! Most keltettem életre DOKIT egy mély álomból jövő héten már duruzsol,hisz várja már Debrecen nagyon a jelenlétét és hangját
mar csak holnapig vagyok itt, aztan a jovoheten pihi, max kis szobor egykerek gyakorlas, az elmult egyhetn 1000 km rt tettem a motorba, a hatso gumim lekopott teljesen :(
felkeltem
tegnap este itóka volt viszont ahogy elnézem a motor árakat már lehet a télen sikerül vmi
Ha már ekkora a punnyadás, kérdezek, oszt' aki akar, válaszol :
ismertek valakit, aki matricázással foglalkozik? Egy kicsit karcos a Millike, ki kéne cserélni a jobb oldali matricákat.
Elkezdtem a műveletet, tömöm a dobot egyszer csak elfogy a gyapot amit hoztál...nézem és látom negyede van még megtömve. Átpofátlankodtam megint a szomszédhoz akitől tavaly is kértem hátha van még, szerencsére volt és hoztam egy fél "zsákkal".
Na..fasza facebook
jelentem kész a gép mikor menjek?
hát kb. gyüssz ma vagy nem gyüssz?
hát má majnem ti jelentitek az egész debrecen környéki topik népességét:D
péééénteeeek este ááááááááááá
Nem még.
Dobbal mivan máá'? megtömted? jóó?