van egy yz 250 2T 2006 ideje lenne már fentebb lépnem a 250-be,de azt csütörötökön nézik meg azt mondta a tulaj...én meg ha jól alakul akkor csütörötökön válok meg az sx-től! nagyon szeretném,nem azért,hogy szabaduljak tőle,hanem hogy lépjek fentebb! enduroban nincs kiszemelt... de am várnék még vele,had legyen hűsebb idő,meg akkora hátha több ktm exc 2T- hirdetnének...
ma már a pitből nem lesz semmi,de a héten talán...holnap az sx-et kell mosni,meg belsőt cserélni,kipuff csere stb...na lépek strandra
Pont mostan akartam írnui, hogy nem találom..pedig faterom azt mondja, hogy van még...ma megnézem...de sztem lesz Osztán akko' mikor ütközünk, hogy oda adjam?
ti mivel jösztök Egerbe?Drz-kel? roekjozsi látom kocsival, én is azzal eddig...bár, a héten meglesze a pit!eladtam a robeszt,de jött a telefon az sx-re is...és nem tudok dönteni,hogy a 2 árából vegyek meg 1 kiszemelt motort,vagy egyelőre pit jöjjön aztán majd várunk,gyűjtünk a következő krossz/endurora!
Zé!mennék az sm kategóriába,de basszus semmi tapaszatlatom nem lesz a kis pöcsköszörűvel...sőt,még az olajhűtőt is fel kéne rakni rá,de kell egy cső asszem... majd ma megtudok sok mindent! de lehet el is tolom azt a szart,mert egyre jobban bassza az agyam!
ha meglesz tolok fel képeket...jah a haver motovertjét hozom,az ycf-es pit nem jött össze...
A karját kisebbre kell majd vágni, emrt hosszúra csináltam, hogy kézzel tudjam lenyomni..de így szar...szal hnap rövidebbre vágom, hogy lábbal használós legyen meg kicsit alacsonyra emel...de nem lehet nagyobbra mert alacsony a motor hasmagassága
Nem tudom még.
Nagy nálunk a felfordulás, ássák a szennyvízcsatornát, lehet , h a helyreállításával leszek elfoglalva. Persze orkok csinálják, oda kell figyelni rájuk, mert visznek mindent mint a piroshetes.
csecs
szétszedtem ma a crossgummát, nem csiptük ki, hanem 1 luk volt a futófelületén, de még a másik gumival lyukadhatott ki mert emléxem abba volt egy tövis, amit ki se huztam belöle, gondolom mikor szétszedtük akkor lyukasztotta ki... vagy már kivolt csak tömitette a tüske addig majd nézd meg a gumit ha eddig nem tetted
ma már a pitből nem lesz semmi,de a héten talán...holnap az sx-et kell mosni,meg belsőt cserélni,kipuff csere stb...na lépek strandra
szevasztok!
Zé!mennék az sm kategóriába,de basszus semmi tapaszatlatom nem lesz a kis pöcsköszörűvel...sőt,még az olajhűtőt is fel kéne rakni rá,de kell egy cső asszem... majd ma megtudok sok mindent! de lehet el is tolom azt a szart,mert egyre jobban bassza az agyam!
ha meglesz tolok fel képeket...jah a haver motovertjét hozom,az ycf-es pit nem jött össze...
Nagy nálunk a felfordulás, ássák a szennyvízcsatornát, lehet , h a helyreállításával leszek elfoglalva. Persze orkok csinálják, oda kell figyelni rájuk, mert visznek mindent mint a piroshetes.
Nem jössz velünk vasárnap máriapócsra?
szétszedtem ma a crossgummát, nem csiptük ki, hanem 1 luk volt a futófelületén, de még a másik gumival lyukadhatott ki mert emléxem abba volt egy tövis, amit ki se huztam belöle, gondolom mikor szétszedtük akkor lyukasztotta ki... vagy már kivolt csak tömitette a tüske addig majd nézd meg a gumit ha eddig nem tetted