Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőcső, jó éjt.
akko jóvan meg kell barátkozni ezzel, vagy ha nagyobb utazóra vágysz akkor tényleg 600ccm körül kell nézelődni egyhengeresbe. na lépek én is, jóéjt mindenkinek
Nem is akarok, ez így veszett, Meg jó is így, 1-esben kiemeli az elejét, igaz holtpontig közel sem bírja fölemelni de van benne kraft az a lényeg.
hát pedig az már elég hosszú, azzal már jelentősen nem tudsz variálni sztem
Csak megnéztem gyorsba, nem hagyott nyugton a gondolat de jól emlékeztem 15-41 a dr áttétele.
http://egrimotorsport.hu/
én is még csak ennyit
Valami utcai verseny...de semmit nem tudok róla..
Mi lesz ez? Belépő ilyesmi? Még lehet én is társulnék.
még nemtudok én se semmit majd ha kicsit közelebb lesz megbeszéljük!
jóéjt!
Fejből már nem tudom pontosan, elől15 fogas ez 100% hátul 41 tán....de holnap megmondom pontosan.
jócaka
uhh tényleg getzi..oda én is mennék..mivel mész? kocsival? ha lenne lóvém lehet mennék..beférnék hozzátok? nem szeretnék egyedül elmenni 1 autóval..
na hát ezt mondom, a drz se szpídmotor. kell oda a jó hosszú áttétel hogy tartani tudd a 110et sztem
mikro megyünk hát a szoborhoz, hogy kipróbáljam heeee? már ég a picsám érte amúgy fejlesszed...van jó fizud...apródonként tudsz veszegetni dolgokat
n a megyek aludni, jóéjt belétek
értem, köszi

meglássuk Jacek, mert azutáni héten meg Egerben lesz az az utcai motoros banzáj, oda szeretnék menni
megy mint barom mostmár nekem is a fékrenccert kéne továbbfejleszteni h. meg is tudjak állni vele ha kell
nesírjál..5 liter még bőven jóóó cserébe jobban megy..nem? de..akko'meg?
fűzött, 80 volt, de agyat kell a hátsóba cserélni meg tárcsák kellenek rá még, de meg van rendelve állitólag
Most hétvégén nekem sem jó emrt én is nőmnék leszek...de pl a jövőhét nekem jó lenne sztem
hát én most lefele 100-110es átlaggal lőttem a 4esen ezt még bőven szereti, áttétel 15-39
fogyasztás 5 liter kellet nekem fcr karbi
lehet róla szó persze, csak időben találjuk majd ki, ne előtte egy nappal mert most hétvégén pl bnőmnél leszek valószinűleg
öntött vagy fűzött? csak érdeklődök kb hogy mipénz
áttételed milyen?
hát sztem egy drz se szereti annyira a tartós 110et. de majd Gabi megmondja