Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ennek komoly ügye lesz...." . .
jaja..de én azért tuti megleckéztetném őket
ja hát bevinni bevitték őket, de egy nap aztán jöhetnek kifele. az újonnan 60ezres cruiserem meg a szakértő szerint 18at ér, 20alatt nem bűncselekmény, tehát ennyi volt mind1, a lényeg hogy visszakaptam
dehogynem..egy bicikliért már bőven beviszik őket..még ha pénzre büntetik..vagy csak meghurculják őket az is jó
az utcánkból az egyik ottani család már két bicajt lopott el, köztük az enyémet is. csak szerencsére gyorsan észrevettük, nyomok alapján mindkétszer ugyan ahhoz a házhoz jutottunk. a szöveg ugyanaz volt mindig: hát most találták az erdő szélén... bicaj vissza, rendőrök nem tudnak úgyse csinálni velük semmit
haveromék...(jó nagy csapat) állandóan harcban állnak a bodaiakkal...de durván..nemrég egyik haveromat combon szúrták...én se motorozok ott többet
azigen szerencsére felénk nem túl sok more van. de mostanában kezdenek erre átjárkálni bodáról
gyerekik....bagamérban elszabadult a pokol pár napja egy simsonos gyerekre ráengedték a kutyát a cigányok, mert ott motorozott...a ygerek kórházba került...tegnap hátbavágtak egy rendőrt baltával, az lefújta őket gázspray-vel és még őt akarják elővenni....és a legnagyobb...a múlt éjjeli balhé: a cigányok állítják, hogy kommandósok mentek csapatostól símaszkban, és betörték az ablakot, ütötték verték az embereket: ITT egy link...tiszta egttóban élek baccátok meg cska most nem lehet motoroznyi, mer' rengeteg rendőr van kint és nekem meg nincsen pilácsom
még van idő addig
én is megyek szurkolni!geci pöcsköszörű nincs a piacon,mert akkor neveznék a pit sm-ben
majd megyek szúrkóóóni vazze sajnos csak ótóval, de hát jobb híján majd lövök fotókat videókat
Alap hogy megyek
2 kategóriában is neveztem
Oszt' Egerben megleszel-e éhezve ? Én már leadtam az előnevezést Lukiéknak. Te jövöl?
Gilbert pizzéria a Kálvin téren !
Szoktam ritkán , ha megéhezek a tankin, a pizzamániából hozattam, meg talán egy másikból is egyszer( de nem tudom már a nevét) mert vasárnap az előbbi nem dolgozott.
Ha éhes vagyok, akkor mindegy, de Magyarországon amúgy nem olyan jók a pizzák.
Más:
Szoktatok pizzát rendelni? Melyik szerintetek a legjobb kiszállítós pizzéria Debrecenben?
JACEK!
Írj e-mailt. Azt el tudom nap közben is olvasni, ha nem lesznek nagyon éhesek az emberek. Vagy msn-re este 11körül tudok fellépni, akkor érek haza kb.
e-mail: jozyka84@hotmail.com
4 körül értünk jönnél . ha neked is jó
igen
semmi, csak úúúgy
Elvinnél itt Debibe egy helyre .
Miért mi a baj .
...de abból 1et visszakínáltam neki
Nekem meg 3lejért 4szál cigit adott