ja hát bevinni bevitték őket, de egy nap aztán jöhetnek kifele. az újonnan 60ezres cruiserem meg a szakértő szerint 18at ér, 20alatt nem bűncselekmény, tehát ennyi volt mind1, a lényeg hogy visszakaptam
az utcánkból az egyik ottani család már két bicajt lopott el, köztük az enyémet is. csak szerencsére gyorsan észrevettük, nyomok alapján mindkétszer ugyan ahhoz a házhoz jutottunk. a szöveg ugyanaz volt mindig: hát most találták az erdő szélén... bicaj vissza, rendőrök nem tudnak úgyse csinálni velük semmit
gyerekik....bagamérban elszabadult a pokol pár napja egy simsonos gyerekre ráengedték a kutyát a cigányok, mert ott motorozott...a ygerek kórházba került...tegnap hátbavágtak egy rendőrt baltával, az lefújta őket gázspray-vel és még őt akarják elővenni....és a legnagyobb...a múlt éjjeli balhé: a cigányok állítják, hogy kommandósok mentek csapatostól símaszkban, és betörték az ablakot, ütötték verték az embereket: ITT egy link...tiszta egttóban élek baccátok meg cska most nem lehet motoroznyi, mer' rengeteg rendőr van kint és nekem meg nincsen pilácsom
Szoktam ritkán , ha megéhezek a tankin, a pizzamániából hozattam, meg talán egy másikból is egyszer( de nem tudom már a nevét) mert vasárnap az előbbi nem dolgozott.
Ha éhes vagyok, akkor mindegy, de Magyarországon amúgy nem olyan jók a pizzák.
JACEK!
Írj e-mailt. Azt el tudom nap közben is olvasni, ha nem lesznek nagyon éhesek az emberek. Vagy msn-re este 11körül tudok fellépni, akkor érek haza kb.
e-mail: jozyka84@hotmail.com
2 kategóriában is neveztem
Ha éhes vagyok, akkor mindegy, de Magyarországon amúgy nem olyan jók a pizzák.
Szoktatok pizzát rendelni? Melyik szerintetek a legjobb kiszállítós pizzéria Debrecenben?
Írj e-mailt. Azt el tudom nap közben is olvasni, ha nem lesznek nagyon éhesek az emberek. Vagy msn-re este 11körül tudok fellépni, akkor érek haza kb.
e-mail: jozyka84@hotmail.com