Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttalak reggel te pöcs..majd kiestem a kocsiból úgy kalimpáltam 7:50 körül a piac utcánál...nagyon halk volt a DRZ
Én ottleszek, remélem Jani is
Hy!

Meggyógyult a mocim végre.
Vasárnap Máriapócs, mindenkit várunk!
Okés. Megbeszéltük.
Megvan...délelőtt megy az sms..ahogy megtudom, hogy mikro végzek és a megfelelő vonattal gyere...esetleg kicist később..mert úgyis bent elszek egész nap nőmnél..szal tudunk ütközni...majd megbeszéljük..írok sms-t..meg lehet fle si hívlak, hogy bővebben megdumáljuk
Az úgy jó. Megcsörgetlek MOST és mentsd el a számom.
figyu..nem tudom, hogy mikro végzek a suliban...nemtom, hogy megvan.e a számod...sztem nicnsen...írnék egy sms-t délelőtt ha megtudom..
Dede megyek. Igaz majd a 16:04-el de ha kell bemegyek hamarabb.
uhh backi el felejtettem írni..van..több mint egy fél tubussal holnap nem gyüssz be debbe? emtr akkro beviszem magammal
Tömítőpaszta ügyileg hogy állunk?
De jó is vóna egy Husqvarna SM 610.
hááhááá
Lehet. Sokan sokáig elvannak a kicsivel is, de amikor 1X megérzik, h milyen a nagy......

,
jójó, de a nők nem váltanak olyan hamar nagy motorra mint mi
Jó lesz az neki, csak a böszme nagy erőt fogja hamarosan keveselni.
hát ez pont ilyen 14-16 éves kezdöknek való motorok + Amikának
éjn is ezen az elven vagyok..ide-oda szaladgálósnak jóó..de amúgy hokkendáré
Régebben viccből kipróbáltam a cbr125-öt meg a cg125-öt is. Hát elég postásmotor fíling, talán csak a fogyasztása az , ami szerethető benne. Nem mondom , dógozóba járni biztos jó, meg motorozással ismerkedni egy tizenévesnek, de azontúl elég nokedli az egész.
én a kis DT-vel majdnem fogom a cbr-t...nagyon picivel megy jobban..na meg végre
az tuti, nekem a tunyingos mx 50 ment ugy simán mint egy cbr 125, csak végsebességre fogyott el
ezaz
meg még az is baj velük , h félóra alatt kinövi az ember
lehetséges...bááár...nekem 125 4T motor nem kéne...inkább egy jó kis 2T
csak bírjam ki míg a popóm alá kerül
csak kiválóságokat olvastam róla eddig