Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk ja..majd meglátjuk mi lesz még
rájövünk a következő gépnek a technikájára is!
de azért még ne igyunk előre a medve bőrére!
Jaja...fasza...de ezzel már nem lehet úgy kerekezni mint a KTM-vel... az csak erősebb gép volt..
:) majd látjuk mit hoz a sors
jónak néz ki így első ránézésre a gép
Amúgy gyönyörkés Nekem is meglesz a gép ősszel ha nem viszik el Father már bele egyezett, aszonta foglalózzuk le, de nem hiszem, hogy hónapokig megtartaná egy kis foglalóért
De csak akkro ha megígéred, ha az elsők között leszek aki kipróbálja
:D
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_e-4763564

ha father engedi a témát,akkor holnap vagy hétfőn már szeretnék érte menni!
Na héééj..akkor nem hogy örülnél Mikor jön a következő? Mikro mehetek kipróbálni?
elvitték a csodát nincs már ménes
Mivan pucuru?
hali vasarnap aza 22 majus lesz motoros talalkozo Ujfeherton? Igaze?/ vagy csa hujeseg?
halál
Mizu betyárok?
nekem meg ilyenem van eladó...
Szevasztok!Van 1 eladó járművem .
hát azt már baszhatom...akkor kellett volna, de nem mentem mert hülye voltam... most meg már felesleges lenne, metr ha most megcsinálnám a 125-öt 2 áév múlva lenne meg úgy a korlátlan...ha megcsinálom az A korlátot..akkor meg 3 év..és addig még motorozni is tudok egy fasza 25kW-os géppel
mindenki beleugrik ebbe a 25 kW-os jogsis buziságba,pedig akkora felesleges egy dolog mint 21 évesen 50ccm ből megcsinálni....
16 évesen 125-ből 18 évesen korlátlanból!
Hát ja..csak egyik se 25kW-os az a baj? szal ha ez meg lesz még most ősszel megveszem..azt ha más rá 2 évre ha meglesz a korlátlan akkor jöhet egy nagyobb
te honnan tudod baszki? a pályára már nem járok, csak forgalomba vagy 4 órát...június 5-én 2. forgalmi vizsga...bevittek a csapó utcára a legnagyobb forgalomba...hát nem elbasztam a parkolást?
mi van pucuru? csak nem együtt fogunk járni újra a pályára? nem sikerült a téma? majd másnem jössz velem bandázni mikor a nehézpótot tolom!
Annyiért már ugyan jó állapotban lévő endurók vannak sm szettel is! Szard le a jogsit, jársz addig terepen vele, meg viszed pályázni autóval azt csá :)
én már levizsgáztam,de neked még van :D
te mit röhögsz? intézd el, hogy a KTM-et tujdam vezetni A korlátozottal, és most indulok ki hollandiába kurválkodni...pár hónap és hozom is el..