Nekem hála istennek nem kell leszedni a körmöt...csak levágják a lábujjam sarkát (kb az oldalának a felét) Mind1..leszarom...csak tudjak menni a hétvégén Nekem mi van már a mocival? Látom, hogy a henger érdekelne..van egy olyan tippem, hogy enm nikaszilos...de ki tudja Sokba lesz amúgy?
Olyan fasz a körmöm, hogy belenő a húsba...az utóbbi 4 évben ez a 3. eset...már vagy 2 hete kötözgetjük, de ma reggel nem bírtam ráállni így lépni kellett, magándokinál nem ksi pénzért gyorsan megoldják, így remélem tudok menni a találkozóra..ha nem levágom a lábujjam Amúgy most, hogy így érdeklődtem azt mondták, hogy 2 nap és tökéletes lesz, csak kb 1 hétig kötözgetni kell meg fájdalomcsillapítót szedni
Szevasztok. No a nagytudásúakhoz szólnék most
Vajon a dr-emnek a hengere nicasilos vagy pedig olyan ami fúrható? (nem tudom nevén nevezni a fúrhatót ) Jó hülyén tudtam megfogalmazni de remélem értitek a lényeget. Szabadonfutóm szítvan hullva nem sok híjja lett volna hogy új önindító is kelljen.
Na fasza héj..lehet ugrik a motoros találkozó részemről máma megyek műtétre..nem tudom mennyi lesz a gyógyulási idő...viszont bármennyi is, ha megyek is inni nem sokat tudok így is reggel még abban se voltam biztos, hogy egyáltalán a héten meg tudok-e mozdulni, nem igazán tudtam lábra állni de megmondom a dokinak, hogy úgy csinálja, hogy nekem a hétvégén dógom van
uh,ott nagyon paraszt a 150 centis csávóka...
nem adnak ki cuccot csak vállalkozóknak én is csak úgy tudtam venni cuccot hogy mutherék benne voltak a gépbe!
ez begyógyítaná minden sebedet!
Vajon a dr-emnek a hengere nicasilos vagy pedig olyan ami fúrható? (nem tudom nevén nevezni a fúrhatót ) Jó hülyén tudtam megfogalmazni de remélem értitek a lényeget. Szabadonfutóm szítvan hullva nem sok híjja lett volna hogy új önindító is kelljen.
nem adnak ki cuccot csak vállalkozóknak én is csak úgy tudtam venni cuccot hogy mutherék benne voltak a gépbe!
Kakucs lesz amúgy.
Csütörtökön készültem menni Visontára,de ha vasárnap mentek kecsóra akkor csapódok hozzátok!