Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért gyertek ti mert nem akarok aszfalton menni felőlem mehetünk nyírmartonfalva fele is, tudok fasza utat
na nem jön senki...se Zoli se Toszy...nem tom, hogy menjek-e ma át egyedül, vagy hnap ha ők is jönnek...hnap jönnél?
de aztat már ismerjük azt az utat..itt még csomó olyan van amit nem ismerünk..és jó volna felfedezni..de amúgy én benne vagyok a hármashegybe is...ha Zoli is akkor okés
gyertek át Ti kimegyünk hármashegyre
este fele nem ugrassz át egy kicsit terepezni a környéken? olyan 6 fele? fel kéne fedezni pár utat...de csak 50-60-al megyünk, emrt havernak bejáratós a motor
kéne? hát nem mentem érdeklődés hiányában...
te mit keresel itthon? nem biharkeresztesen kéne lenned?
háj, nemtudod lesz még olyan enduro verseny a közeljövőben? mondjuk ősszel?
fasz kivan hogy mindig kimaradok az amateur versenyekből...
múltkor elmentem egyre,csak hogy lássak valami motort is már végre,de ott tényleg elég amateurok vannak,már alig várom hogy részt vehessek én is egy ilyen megmérettetésen,kíváncsi vagyok az állóképességemre...
látom mostanában endurozol nagyon szopós helyeken jártok, vagy teljesíthetők normális embereknek is? meg ahogy néztem a videoidat inkább crossosokkal jársz
Lehetne már egy kis eső..a fasz kivan a meleggel meg a szárazsággal..nekem árasztanom kell...így kevesebb időm és pénzem marad motorozni is
azért nem olyan egyszerű aza locsolás... arra kell egy locsoló kocsi,ami nem kis pénzért locsolgatna... annyira meg nem sokan mennek most,hogy azt nekik megérje...emlékeim szerint 1x sem volt rá példa,hogy valah locsoltak volna... majd az égiek...
de akkor utána király a pálya! az EC óta nem is voltam kint,de mondták,hogy meg-meg volt simitva...
ÁLLíTÓLAG!LESZ HAMAROSAN AMATŐR KROSSZ HÁZI VERSENY IS...DE MÉG SEMMIT NEM TUDNI...CSAK FELVETETTÉK... VÁRJUK AZ ESŐT!
ettől még holnap Sárospatak...remélem a név annyira nem kötelez de ott tegnap is szakadt az eső
nem azért szednek díjat a pályára hogy karban tartsák,esetleg locsolják,vagy az már luxus?
bár most már annak is örülnék ha térdik erő porban és forróságban kéne motorozzak
hát nyáron eső hiányában nem egy álom az biztos...
annyira homokos lenne a talaj? motorozhatatlan?
Tegnap délután voltam kint amúgy tankin, elég durván homok van mindenhol, 1 crossos azért ott probált menni a pályán
mész Visontára sm-ezni? óó a fene enne meg... nekem meg cross gumma van fent
Helo!

Nem megyek mocistalira holnap, mert egyelőre nem indul a Drz önindítóval. Vmi elektromos baja van, holnap keresem a hibát. Vasárnap nincs kedvem tologatni Visontán a gépet...

Mindenesetre mindenkinek jó szórakozást!
nincsmit fater
Csá
Itthon vagy? hoolnap Biharkeresztes motoros tali?
köszi a patentszem felajánlást, de már rendeltem did vX-et,az jó bele csak más az anyagminőség... lehet majd cserélem ha már kicsit kopik :)
RK meg nem kompatibilis a did-el az biztos!
Halihó!

Nekem van egy új patentszemem, ha gondolod, kölcsön tudom adni. Rk520sx0 lánchoz működik, ne nyüstöld azt a szegény cross gumit.

Nem tudja vki, h hétköznap szoktak kijárni sm-mel a Rabócsi ringre? Tegnap baromira egyedül kellett motoroznom
kössz dzsoni hogy felkureltad a hirdetést a netre
oké, de én biztos innen indulok, úgy értem nem megyek be Debrecenbe, igyis kap a crossgumi bőven kövesutat... az első már kuka
Értem! Én még nem biztos de három haver biztosan megy elmondásuk szerint majd látom Gabi,jó lenne a csapatban két SUZUKI itt jelzem Szombaton hogy oke-e