Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár
okés..megtalálsz majd minket úgyis
ahha szerintem délbe rajtolok..
dehogynincs, a benzinnek van ára
te akkor szombaton tolod oda a képed a bulájba?
még lehet nekem is megtetszik hee...de csak akkor ha 1 éves javítási garit vállalsz rá..és állod az elromlott alkatrészek árának felét
ja már új gumik is megvannak rá, felni félbefestés le van zsírozva... szóval remélem rá fognak csapni
na akkó' ha megcsinálod ide adod egy körre jó részegen..oszt az eladással se kell már bajlódni amúgy legyen jó és add el a picsába..
hagyjad amúgy fölösleges, pedig ma nem ittam
az a lényeg hogy semminek nincs ára mert köcsög világ jött ránk
Próbálom, próbálom.
nem. ez nemrég jött elő. akkor meg lett csinálva viszonylag normálisan, csak kis beállítási bajai voltak, néha nehezen indult de ez a régi LC4-ek betegsége..
vesszetek már össze 2 pöcs
azt irtam hogy sok igen. de nem azt hogy anyiért nem veszik meg látom félreérthető amiket irtam de érted már ?
Nem vágom mert össze vissza irkálsz. Keresd vissza a kommented ahol írtad Jaceknak hogy a 300E is sok érte.
honnan adjak? ha milliomos lennék adnék

amúgy így más, azt hittem már akkor is volt ez a baja, csak leszartad.. oké, hogy nem sürgős, de nem akarod eladni? mert hátha pont most keres valaki olyat..és el is vinné.. de te tudod..én úgy vagyok vele, hogyha van valamim akkor az utolsóból is megcsinálom..csak, hogy ne álljon ott szaron
nem azt mondtam hogy 200 ért adják mint az enyém , mert rendszám van , valamenyit és de nem anyit hogy 380at kérjen érte.. váááágod? a 380at sokallom.. amugy meg nem érdekel
adjál rá pénzt ...

a váltó néha kilökte a kettest, főtengely felújításkor ez a baja nem volt. ez nemrég jött elő. a váltó alkatrész már megvan, csak tömítés és olaj kell. és mehet össze, kb 35 ezer. tehát nem sok pénz de most nekem nem sürgős....

Te nem erről beszélsz. Jacek írta hogy 300E kb jó lenne érte, és erre írtad hogy az is sok lenne érte. Ecpeccel számold hát ki akkor hogy mi sok meg mi nem, vagy mire írod hogy sok meg mire nem.
azt elhiszem, hogy nincsen pénz..itt sincs..sőőt sehol sincs... de egyszer kellett vóna minden hibáját megcsinálni tökéletesre oszt lehet még azóta is menne nem?
most ott járok hogy szét van szedve .. de nincs pénz összerakni.. amikor ehez a részhez érek nem lesz jókedvem mert nem poénból nem rakom össze, hanem mert élni nincs pénz... semmire nincs..
osztán hányszor szeded szét meg rakod össze még addig?
a szemed folyjon ki FOGOM majd ha már veterán lesz
fogod? mikor? 2021-ben?
nem erről beszélek? hogy 380ért nem kapkodnak érte .. 400ról fogom indítani a KTM-et ami RENDSZÁMOS .. frissen felújított lesz, és haccázhúsz kubikcentiméteres
Mert 380E sok érte. 300-ba elvinnék valószínűleg. Most tényleg ilyen lassú a felfogásod vagy részeg vagy?