nem. ez nemrég jött elő. akkor meg lett csinálva viszonylag normálisan, csak kis beállítási bajai voltak, néha nehezen indult de ez a régi LC4-ek betegsége..
amúgy így más, azt hittem már akkor is volt ez a baja, csak leszartad.. oké, hogy nem sürgős, de nem akarod eladni? mert hátha pont most keres valaki olyat..és el is vinné.. de te tudod..én úgy vagyok vele, hogyha van valamim akkor az utolsóból is megcsinálom..csak, hogy ne álljon ott szaron
nem azt mondtam hogy 200 ért adják mint az enyém , mert rendszám van , valamenyit és de nem anyit hogy 380at kérjen érte.. váááágod? a 380at sokallom.. amugy meg nem érdekel
a váltó néha kilökte a kettest, főtengely felújításkor ez a baja nem volt. ez nemrég jött elő. a váltó alkatrész már megvan, csak tömítés és olaj kell. és mehet össze, kb 35 ezer. tehát nem sok pénz de most nekem nem sürgős....
Te nem erről beszélsz. Jacek írta hogy 300E kb jó lenne érte, és erre írtad hogy az is sok lenne érte. Ecpeccel számold hát ki akkor hogy mi sok meg mi nem, vagy mire írod hogy sok meg mire nem.
azt elhiszem, hogy nincsen pénz..itt sincs..sőőt sehol sincs... de egyszer kellett vóna minden hibáját megcsinálni tökéletesre oszt lehet még azóta is menne nem?
most ott járok hogy szét van szedve .. de nincs pénz összerakni.. amikor ehez a részhez érek nem lesz jókedvem mert nem poénból nem rakom össze, hanem mert élni nincs pénz... semmire nincs..
nem erről beszélek? hogy 380ért nem kapkodnak érte .. 400ról fogom indítani a KTM-et ami RENDSZÁMOS .. frissen felújított lesz, és haccázhúsz kubikcentiméteres
az a lényeg hogy semminek nincs ára mert köcsög világ jött ránk
amúgy így más, azt hittem már akkor is volt ez a baja, csak leszartad.. oké, hogy nem sürgős, de nem akarod eladni? mert hátha pont most keres valaki olyat..és el is vinné.. de te tudod..én úgy vagyok vele, hogyha van valamim akkor az utolsóból is megcsinálom..csak, hogy ne álljon ott szaron
a váltó néha kilökte a kettest, főtengely felújításkor ez a baja nem volt. ez nemrég jött elő. a váltó alkatrész már megvan, csak tömítés és olaj kell. és mehet össze, kb 35 ezer. tehát nem sok pénz de most nekem nem sürgős....