Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahol a közeledbe basszál már oda valamit, hogy legyen helyem...mert én csak 4-5 fele tolom oda a kípem, mer' előtte még jelenésem van az asszonynál De vájá má' még lehet én se megyek, ha a lábam gecizni fog...most este megnéztem a kötést és tiszta vér volt az egész
Okés, el is felejtettem
úgy néz ki ha ügyesek leszünk,akkor szombat hajnalba jövünk is haza,úgyhogy még semmi nincs veszve!
Háj van valami blokkod póknál be kéne holnap ficcenjél érte
Én nem szoplak paszúly, hanem holnap délelőtt batyuzok is kifele. A színpad meg a bunkerok között fogok lesátrazni, arrafelé kereskedjél
akkor szopjon le mindenki aki nem jön
na gecc,most hívott haver,lehet én se megyek szombaton,mert reggel megyünk ki németbe,most dumáljuk meg a dolgokat!
miért?
nem megyek az van! ne kérdezd miért mert igy is mindjárt eldurran az agyam
ááá ott nem szoktak fényképezni sztem de szombaton mutathatnál valamit..mer régen láttalak már ahogy vered
remélem nem fényképeztek a köcsögök,mert a faraktár felüljáróját keréken tettem meg,ja meg volt kiló 20 mikor földet ért az első kerék,úgyhogy rekord lennék a megyei rendőrségen...
namijafaszvan?
nem tudok menni a hétvégén ÁÁÁÁÁÁ mondanám hogy megbassza a kurvaisten, de nem lehet káromkodni ugyhogy csak simán: A FENÉBE !
mivan fater? ennyi volt a gépelés? még egy kereket se láttam most tőled teee...hát mivan veled? ilyen jókisjány lettél?
hát bátyja sajnos egyet se,mert nem ottalvós bulira megyek! de vízből versenyezhetünk ;-*
egy kérdés hozzád körtisz. hány körtisz unk majd meg ?
megy a hülyeség úgy látom!
fejedbe verek te gyerek, ez eszperente te, ne gyere-e remek elme eleme ellen
az egy pupu tevét az különbözteti meg a két pupu tevétől:

aki akarja
vegye be egy teve
attól még te beveheted
ez nem homobuli
majd meglátod
mivan a károddal?