Hát annyira nem. Sokat kell költeni az fzr-re. Eleve 1988-as, 96E km-el, kettes fokozat használhatatlan benne, beteszed kettesbe és csak kerreg de nem megy, vagy olykor ki is dobja. Hátsó gumi kuka, műszaki lejárva, hidraulikus kuplung hol kiemel hol nem, akárhányszor légteleníted át, meg sok apróság. Jogsija se volt rá havernak és csak porosodott a tárolóban.
motor/ gép megy nekem is.. és nem a játékba buzulás filmszerkesztés, videóvágás, ezmegaz zenehallgatást én nem tekintem hobbinak ugyanis az mindenhol ott van, kocsiban, műhelyben akárhol..
én is sátrazok, jáccósruha a farmer lesz..de ígyis úgyis farmerba mennék, ha csimmát vennék fel akkor is :D akkor lehet csak beöltözök..de majd meglátom..
ha nagyon nem volt jó a szelephézag akkor azt nagyopn észre fogod venni, nekem a dupla hézag miatt eszméletlen nagy különbség volt beállítás előtt és után...
Na kicsit megnyugodtam, csak egy gyűrű sor kell a dokiba. Olajlehúzó gyűrű nagyon odavan, a kompresszió gyűrűk elég jók, de azt mondta szerelő ha van rá pénzem vegyek azokat is. Ja illetve szívószelepeknél nem volt jó a hézag. Nagyon nem. Egyébként NICASIL-os a henger szal nem lehetne fúrni.
az alkohol függőség az hobbi?
Na kicsit megnyugodtam, csak egy gyűrű sor kell a dokiba. Olajlehúzó gyűrű nagyon odavan, a kompresszió gyűrűk elég jók, de azt mondta szerelő ha van rá pénzem vegyek azokat is. Ja illetve szívószelepeknél nem volt jó a hézag. Nagyon nem. Egyébként NICASIL-os a henger szal nem lehetne fúrni.