hát nem...de nem is sokkal komolyabb szerintem..bár nem mentem még exc-vel ki is van már nézve egy 2005-ös..jövőhéten mennek megnézni elvileg ha vesz..ááhh..leszopom magam, hogy iylen erős motorja lesz
Akinek 125-ös gép kell és pl leginkább RX, az nem fog se nagyobbat, se fiatalabbat venni és kibaszottul leszarja hogy pl mennyi egy dr 350. Meg nagyobb fiatalabb ennyiért? Mi az ami papíros, nagyobb mint 125 és fiatalabb mint 1994 és ebben az árfekvésben van? Mer szerintem ilyen kibaszottul nincs.
jó de legyetek már képbe azzal hogy alapból nincs ára semminek. egy kétütemű, régi motor. 100 ezret NEM ér a rendszám. ahogy te is mondtad nem fogják megvenni350 ért mert annyiért nagyobb fiatalabb van. szar ez, de így van.. semminek nincs ára..
én multhéten a Jászboldogházai találkozón szakadó esőben ébredtem és pakoltam össze, vagy félóra alatt el is áztam és úgy autópályáztam haza 230 kilométert.. úgyhogy ennél csak jobb lehet
ha az idő engedi,akkor mindenképp! holnap megyek be debbe vezetni,és nagyon agyalok rajta hogy géppel megyek,és lehet randalírozok kicsit a városba (egykeró,szabálytalanságok,gyorshajtás,kurvák stb...)
akkó mérnem vették még meg?
hogy látjátok? kihúzza a 7vége eső nélkül? :O