Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem...de nem is sokkal komolyabb szerintem..bár nem mentem még exc-vel ki is van már nézve egy 2005-ös..jövőhéten mennek megnézni elvileg ha vesz..ááhh..leszopom magam, hogy iylen erős motorja lesz
hát az EXC az nem RX
haverom most arra készül, hogy 5kiló körül vesz 125-ös eikszcét...én sem adnék ennyit egy 125-ösért...de akinek ez kell
HOGY MÍÍ? oké vegyetek félmillióért rendszámos huszonöcsit

akkó mérnem vették még meg?
Akinek 125-ös gép kell és pl leginkább RX, az nem fog se nagyobbat, se fiatalabbat venni és kibaszottul leszarja hogy pl mennyi egy dr 350. Meg nagyobb fiatalabb ennyiért? Mi az ami papíros, nagyobb mint 125 és fiatalabb mint 1994 és ebben az árfekvésben van? Mer szerintem ilyen kibaszottul nincs.
jó de legyetek már képbe azzal hogy alapból nincs ára semminek. egy kétütemű, régi motor. 100 ezret NEM ér a rendszám. ahogy te is mondtad nem fogják megvenni350 ért mert annyiért nagyobb fiatalabb van. szar ez, de így van.. semminek nincs ára..
papírok nélkül 900at nem ér, ktm ide vagy oda...
Az hogy egy gép papírokkal, rendszámmal rendelkezik, kibaszott sokat dob az árán.
de ez rendszámos..na meg ritka szép amúgy én se adnám oda 300 alatt ha lenne egy olyan rx-em
azis nagyon sok.. ugy lementek az árak.. beszarás.. a CRM emet 200 ért hirdetik.. csak a rendszám hiányzik róla és pöpec!
hát senki.. de amúgy szép.vagy 300-ért jó lenne
Persze. Szerinted ki és mikor fogja megvenni 380E-be?
úgy legyen úgy legyen! :D
ki hát..sztem amx vasárnap fog egy kicsit esegetni
én multhéten a Jászboldogházai találkozón szakadó esőben ébredtem és pakoltam össze, vagy félóra alatt el is áztam és úgy autópályáztam haza 230 kilométert.. úgyhogy ennél csak jobb lehet
http://koponyeg.hu/

hogy látjátok? kihúzza a 7vége eső nélkül? :O
én si Zé-vel tervezem a banzádást..meg Nóbival ha gyün, meg áhh..lesz sok haver :D a sátramat si valahova a közelükbe kéne leverni...
nem izélek E ! majd odabandázok Zé-hez őt meg biztos elkerülik a rossz emberek, meg a jók is
bérelj valami szekrényt avgy valamit..hátha lehet valamit szobán kívül
nekem muszáj lesz, mert vagy 350 km et megyek odavissza
én meg pinámmal leszek 2:40 után...ha meglátsz a városban húzzál egy teligázt azt hátha észreveszlek
ha az idő engedi,akkor mindenképp! holnap megyek be debbe vezetni,és nagyon agyalok rajta hogy géppel megyek,és lehet randalírozok kicsit a városba (egykeró,szabálytalanságok,gyorshajtás,kurvák stb...)
lehet igazad van fater te jössz-e felvonulni?
ilyen helyre nem érdemes kiöltözni,havernak a kesztyűjét lopták el 1x a találkozón!
az am szíííp haverodé