Na ezen is túl vagyok Nem volt annyira gáz Viszont cipőt nem igazán tudok húzni, úgyhogy a motoros találkozóval nem tudom mi lesz Csütörtökön dől el, hogy megyek-e, akkor kell mennem tampon kiszedésre, ha megyek akkor se biztos, hogy motorral, lehet inkább elvitetek magam valakivel
Má' aktujális Máma fél3-ra megyek...megsürgettük kicsit mert nem akarok miatta szívni...ugye ez a hétvégi muri..na meg vezetek is..jövőhét pénteken forgalmi vizsga...és még vezetnem is kéne addig Amúgy nekem valami Dr. Kovács Mariann-t ajánlottak a csapó utcán van valahol a rendelője..aszongyák' jó
Powercity ha itt vagy közöttünk!
Pár cucc ára iránt szeretnék érdeklődni DR-hez.
-Dugattyú+gyűrűsor
-Hengerfejtömítés
-Hengertalptömí
tés
-4db szelepszárszimering
Épp bontódik a gép széjjel a szakinál és első körben ezek vannak felvázolva.
Alvázszám: SJ45A103267
Motorszám: J425103351
A szkraccs@freemail.hu -ra is írhatod a választ.
igy van! ez a megoldás! semmi más!lehet kisérletezni, kinlódni bármivel, sose lesz jó. A lézeres megoldás fog segíteni.ha aktuális lesz, majd elmagyarázom hol találod a dokit
Na Aztán, hogy oldódott meg?
Azt mondják ez a lézeres vágás végleges Van egy ismerősöm akinek 10 éve vágták ki lézerrel azóta semmi probléma...viszont van olyan ismerősöm is akinek a szemölcsöt leszedték sé visszanőtt
Pár cucc ára iránt szeretnék érdeklődni DR-hez.
-Dugattyú+gyűrűsor
-Hengerfejtömítés
-Hengertalptömí
tés
-4db szelepszárszimering
Épp bontódik a gép széjjel a szakinál és első körben ezek vannak felvázolva.
Alvázszám: SJ45A103267
Motorszám: J425103351
A szkraccs@freemail.hu -ra is írhatod a választ.
Azt mondják ez a lézeres vágás végleges Van egy ismerősöm akinek 10 éve vágták ki lézerrel azóta semmi probléma...viszont van olyan ismerősöm is akinek a szemölcsöt leszedték sé visszanőtt