Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezen is túl vagyok Nem volt annyira gáz Viszont cipőt nem igazán tudok húzni, úgyhogy a motoros találkozóval nem tudom mi lesz Csütörtökön dől el, hogy megyek-e, akkor kell mennem tampon kiszedésre, ha megyek akkor se biztos, hogy motorral, lehet inkább elvitetek magam valakivel
koszii Szepen
hali kandurok az halacik ere h Szombaton lesz valami Motoros Talalkozo. Igaze?
Na léptem... jók legyetek
nem változott..mondta a nő, hogy papucsot vigyek
jah, és papucsot vigyél, mert akkora gombóc lesz a lábodújján, hogy csak na... bár azóta lehet változott a módszer
akkor cska elhányom magam...nincsen gáz
áá semmit nem fox érezni , csak büdös lesz ahogy "ígeti" lefele a dolgokat
A szikésnél nem hiszem, hogy jobban fáj...ha azt kibírtam 2x Amúgy meg ne ijesztgess
Mocskos fájdalmas, de megéri!
De fáj vagy nem fáj heee?
nem akartam neki mondani , hogy a kézi körfűrésznek csak a "célzója" a kezelésben a lézeres
Ez az átka a használt motornak
Ne is mond.
próbáld ki akkor, aztán szólj, hoyg ebvállt-e
azt mondják bölcsek, hogy az ecetes kisflex mindenen segít!
Drága mulatság lesz ez szkráccsikám Viszont cserébe lesz egy tökéletes, szép géped, amihez jó darabig nem kell hozzányúlni
okés..majd este írok, hogy megkínzott-e nagyon amúgy fájdalmas? mert a szikés módszer elég gyötrelmes volt
igen Ő az! bátran merem ajánlani!
Má' aktujális Máma fél3-ra megyek...megsürgettük kicsit mert nem akarok miatta szívni...ugye ez a hétvégi muri..na meg vezetek is..jövőhét pénteken forgalmi vizsga...és még vezetnem is kéne addig Amúgy nekem valami Dr. Kovács Mariann-t ajánlottak a csapó utcán van valahol a rendelője..aszongyák' jó
Powercity ha itt vagy közöttünk!
Pár cucc ára iránt szeretnék érdeklődni DR-hez.
-Dugattyú+gyűrűsor
-Hengerfejtömítés
-Hengertalptömí
tés
-4db szelepszárszimering
Épp bontódik a gép széjjel a szakinál és első körben ezek vannak felvázolva.
Alvázszám: SJ45A103267
Motorszám: J425103351
A szkraccs@freemail.hu -ra is írhatod a választ.
igy van! ez a megoldás! semmi más!lehet kisérletezni, kinlódni bármivel, sose lesz jó. A lézeres megoldás fog segíteni.ha aktuális lesz, majd elmagyarázom hol találod a dokit
Na Aztán, hogy oldódott meg?
Azt mondják ez a lézeres vágás végleges Van egy ismerősöm akinek 10 éve vágták ki lézerrel azóta semmi probléma...viszont van olyan ismerősöm is akinek a szemölcsöt leszedték sé visszanőtt
nem kell leszedetni .