Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szomorú, de vajon mi volt a halála oka? mert azt nem írják...
megjöttek a drz huligánok jó volt, 3an 3 féle gumival (cross, enduro, sm)
hallottam szegények....sajnálom őket...fúúú nagy mákja van majd mesélsz te is

Hallottad a katonkat akik felborultak?
Öcsi is benne ült abban a micsobában!
Már holnap kiengedik a kórházból......
Nagy szerencse fia az unicum joe! Hogy megúszta ......
oksa meg dumáljuk el is hiszem há már azt hittem veretitek mint állat jó kis micsoda

Ja meleg az van! A jövő hét végén ki kellene menni a tankira.
Ki kellene próbállni végre a KX-et. Már Ricsi megeszi fejem,,,,, De igaza van!
Helóóó kopi köszi minden oksa és veled pállllunk a panelba . . . emléxel pont egy éve voltunk azon a remek Nyírtéti rendezvényen . . ahova ahogy ígértük többet se megyünk . majd ha ütközünk mesélek .
Láttam ide is írtál.. Ugyan azt mondom mint telóba, hogy nincsen benziiin
szevasztok, Jacek, egy kis endurohoz mit szolnál? 10 perced van h. írj
Szeva heeeeeeeeeeeeeeeee................
Mi újság veled Nóbiii?
Háj . vidd el gumipókhoz alias Kulcsár Lajos majd ő meggyógyítja és nem megy rá a gatyád se 70/284-40-47 hívhatod nyugodtan holnap is már egész korán és hivatkozz rám
Sziasztok! SOS kellene egy kis segítség! 2006-os SV1000S tulaj vagyok! 2db titán Bódis dob van rajta, meg benne van még a lambdaszonda. 110-nél, 150-nél, vagy bármely más sebességnél, ha csak tartom a fordulatot és egy gázállással haladok, a motor szaggat folyamatosan. A motornak hibátlan alapjárata van. Nem durrog, hibátlanul gyorsul. De a folyamatos haladást nem kultiválja.
Elvileg minden vákumcsövet átnéztem, folyamatosan szervizelt, légszűrő is tiszta, a benzin is jó. Ezt hónapok óta csinálja és nem találom a hibát. Ha tudnátok valami ötletet vagy tapasztalatot, kérlek segítsetek. Ráadásul holnap mennék vagy 400km-t,de ez igy nem olyan jó. Városban nem zavart mert itt nem megyek egy tempoban. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Jano
ha ősszel még meglesz akkor mindenféleképpen megnézzük..aztán meglátjuk, hogy elhozzuk-e...pénzem lesz..
gratulálok h. sikerült eladni, ezt meg vegyed megfele, nagyon zsír és látom van enduro szett is
Ha a családi kassza lehetővé tenné én megvenném a helyedben. Ritka is az évjárat meg szép is és az ára is faszántos.
Ezt biztos nekem akartad írni? Mert nekem van motorom.
az lesz
csináld okosan!
supermoto meg enduró szettel, 98-as 350-es DR...nemrég felújítva..amit ugye a képek igazolnak..na meg milyen szép hangja van..de azért alkuszunjk majd...úgy gondoltam, hogy 400-ba adja ide a plusz blokkal együtt...akkor meg van egyezve
nem drága ?
haver azt mondja még olcsóbban is oda adná mostmár a motort (dr 350) mert már nagyon venné a drz-t
te melyiket nézted ki puccos?