Hallottad a katonkat akik felborultak?
Öcsi is benne ült abban a micsobában!
Már holnap kiengedik a kórházból......
Nagy szerencse fia az unicum joe! Hogy megúszta ......
Helóóó kopi köszi minden oksa és veled pállllunk a panelba . . . emléxel pont egy éve voltunk azon a remek Nyírtéti rendezvényen . . ahova ahogy ígértük többet se megyünk . majd ha ütközünk mesélek .
Háj . vidd el gumipókhoz alias Kulcsár Lajos majd ő meggyógyítja és nem megy rá a gatyád se 70/284-40-47 hívhatod nyugodtan holnap is már egész korán és hivatkozz rám
Sziasztok! SOS kellene egy kis segítség! 2006-os SV1000S tulaj vagyok! 2db titán Bódis dob van rajta, meg benne van még a lambdaszonda. 110-nél, 150-nél, vagy bármely más sebességnél, ha csak tartom a fordulatot és egy gázállással haladok, a motor szaggat folyamatosan. A motornak hibátlan alapjárata van. Nem durrog, hibátlanul gyorsul. De a folyamatos haladást nem kultiválja.
Elvileg minden vákumcsövet átnéztem, folyamatosan szervizelt, légszűrő is tiszta, a benzin is jó. Ezt hónapok óta csinálja és nem találom a hibát. Ha tudnátok valami ötletet vagy tapasztalatot, kérlek segítsetek. Ráadásul holnap mennék vagy 400km-t,de ez igy nem olyan jó. Városban nem zavart mert itt nem megyek egy tempoban. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Jano
supermoto meg enduró szettel, 98-as 350-es DR...nemrég felújítva..amit ugye a képek igazolnak..na meg milyen szép hangja van..de azért alkuszunjk majd...úgy gondoltam, hogy 400-ba adja ide a plusz blokkal együtt...akkor meg van egyezve
Hallottad a katonkat akik felborultak?
Öcsi is benne ült abban a micsobában!
Már holnap kiengedik a kórházból......
Nagy szerencse fia az unicum joe! Hogy megúszta ......
Ja meleg az van! A jövő hét végén ki kellene menni a tankira.
Ki kellene próbállni végre a KX-et. Már Ricsi megeszi fejem,,,,, De igaza van!
Mi újság veled Nóbiii?
Elvileg minden vákumcsövet átnéztem, folyamatosan szervizelt, légszűrő is tiszta, a benzin is jó. Ezt hónapok óta csinálja és nem találom a hibát. Ha tudnátok valami ötletet vagy tapasztalatot, kérlek segítsetek. Ráadásul holnap mennék vagy 400km-t,de ez igy nem olyan jó. Városban nem zavart mert itt nem megyek egy tempoban. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Jano