Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben!
majd Isten megfizeti!
kifizeti majd valaki a lábbelit?
Sziasztok Debreceniek!

Nem tudja valaki, hogy szombaton a sumen utcán pontosan hol mértek?
Háj jac... ja egy körül .
Te mikro gyűtté haza-e? Vasárnap hajnalba? Mer' reggel nem láttalak
#Zé ha itt leszel, légy szíves írd meg nekem annak a cross sityaknak a márkáját és típusát amit a kis doki vételekor felvettem a fejemre. Úgy néz ki marad egy kis pénzem és kerítenék egy olyat. Arról legalább biztosan tudom már, hogy a szemüvegem szára befér a fülemhez. Sajna legtöbb sisakhoz képtelenség a szemcsit felvenni, inkább a szára törne el.
Hali ha esetleg szeretne valaki egy fasza kis túramotort Eladó ZR 750F..... .
Na itthon vagyok! Fúú minden bajom..rohadt fáradt vagyok, na meg még piás is viszont másnapos meg harmadnapos nem vagyok Jóó volt..bánhatod, hogy nem jöttetek be...a hangnyomás versenyt egy 2005-ös lc4 nyerte
hátha nem küldik a csekket! én is arra motoroztam, de szerencsémre volt mellettem egy moped járgány,aminek bevárása miatt nem tudtam 60 fölé lépni (szerintem,bár nem emlékszem)
Igen sokan voltak:)
És a rendőrök is dolgoztak a Sumen utcán! Sok gyorshajtás rekord dőlt meg.....
voltak páran ezen a rendezvényes is Ásztai!
ja de hülye vagyok,biztos a sört fogod meg iszod,nem tudod olvasni a hozzászólást :D
na se baj majd holnap a harmadnapos gyomroddal
Eladó egy teljes időtartamra szóló jegy a 2011.június 8-12 én megrendezésre kerülő 12. Harley-Davidson fesztiválra. Hivatalosan elővételben 15.490ft de én olcsóbban adom!
Érdeklődni: 06 30 700-52-66
E-mail: dewil666@vipmail.hu
jó mulatozást fesztiválosok, én inkább holnap a motorozást választom és irány tokaj
akkor ma kezdődik a feszt?

http://youtu.be/nkyaPaQkkvY
10 év után újra Deb.!
Okés
Jóccakát!
Oks, kerítek ott be egy kis +helyet még, oda fox férni.
De mozsdmá tolom alvadni E
Jóícccakát!
Na jóvan akkor szenet eszünk amúgy az a lényeg, hogy legyen helyem közel a ti részetekhez, mer nem akarok részegen messze mászkálni
Jön hát Főz az nektek olyat, h még a torkotokon se akad.
Én meg a grillsütőt viszem, aztán ha enni támad kedvünk , szénné égetek ott néhány grillkolbászt.
Mer' aszongyák, h a szén az élet alapja
Haverom tud slambucot Meg elvileg jön gyiki is nem? ő tud gőzni
Ha szeretik a teát, akkor azt tudok főzni, lehet, h mást is, csak azt még nem próbáltam eddig
Haverok is gyünnek 6 körül ki..hoznak bográcsot..tudtok főzni?
Nem baj, majd szívom a víred éjfél után