Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez enm elnne most se vennék hiába van meg a pénz...ha enm találok jót akkro minek? inkább gyűjtök még hozzá és vagy 8kilóért már csak kapok valéamit jövöre..de remélem ez meglesz még
Azért ennyire nem. Te már a sokadik ősszel veszed a motort.
Te is így vótál?
Olyan déjà vu érzés kapott el.
még mindig eladó...ha ősszel még meglesz nem tökölök...megveszem..a jogsi meg le van szarva...ráér itt állni addig
ÁÁÁ bárcsak hamarabb hirdette vóna vagy 2 héttel.
Láttam ma a kis DR350-et ami eladó Debrecenben...élőben még szebb mint képen
ma voltam bent a póló nyomó boltban..vigyek mintát, és úgy 50%, hogfy meg tudják csinálni..így 100%, hogy nem..én meg nem küszködök...megveszem netről..4800 postával
Na most már tudom miért szeretem annyira kisgyerek korom óta a Hupikék Törpikék rajzfilmsorozatot.
sima poloval meg egy kis kiírás szerintem 2000-3000 ft-ból kijön
neten én összeállítottam egyet...ott 4200-ra jött ki asszem...plusz posta..hátha itt olcsóbb...meg ha 4200 akkor is olcsóbb mint itt postával
mennyiért csinálhatnak 1 ilyet?
szerintem én bemegyek holnap egy póló nyomtató boltba és csináltatok egyet...szülinapja lesz az asszonynak 25-én..addigra kéne
nem találtam magyar oldalt, de ha te tudsz szoljál mert én is rendelek...
Jut eszembe..nem tudja valaki, hol tudok oylan felsőt venni a jánynak ami tit is fent ovlt a képek között...én barátom-te barátod motoros cucc
most semmiféleképpen, emrt asszonynak kell ajándékot venni utána ha lesz pénzem és még nem fröcskölted össze felvétel közben akkor érdekel
annak idején 7500-ba vettem ha jól emlékszem,ha érdekel a dolog akkor 4-be oda adom,ha nem kell akkor meg felveszem majd vele a nőimet dugás közbe :D
ezen még elég jó na mennyi kő érte?
nem tom..de ahogy néztem a videót..nem csinál valami jó vidit
mennyit adnál érte? mondj valami reális árat,addig én megnézem mennyibe pocsikolnak egy ilyet
oszt mennyiért adnád ide nekem jó haverodnak?
a videó sokkal szebb,de nem tudom hogy miért
Jó képet csinál? fel lehet avlahogy baszni a sisakra? lehet érdekelne