Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miezegy? nem, hogy neem adnád ide egy körre, egy forgalomtól elzárt területen ahova nem kell jogsi...cserébe oda adnám egy körre a DT-t
ezegy .... ? pedig jöhetne, elvihetné a muvigyászt egy körre tavaly is mondtam neki gyöjjön gyalog. neeeem
idén se jön sztem pedig jönnek buszok a nagyállómástól direkt erre a rendezvényre
akkor gondolom te nem motorral jösz ki, vagy sehogyse? tavaly is basztál jönni
Most került a kezembe egy cikk a német ADAC tesztje és egy magyar ujságiro irta ezt a cikk részletet:
"Előfordul ugyanis, hogy korábban felhalmozott készletek havernak az árusítók raktáraiban, és ezeket némi árengedménnyel igen könnyű értékesíteni, hiszen vadonatújnak látszanak. A látszat azonban csal! Amint a teszt bebizonyította, az öreg, túltárolt gumik 60 százaléka rosszabb tapadást, illetve fékezésnél 4,3 és 16,4 százalékkal hosszabb fékutat tudott produkálni, így a valóban új gumikról való lemondással megspórolt összeg alkalmasint többszörös kiadássá duzzadhat egy koccanás után. Használt, gumi vásárlásakor mindig érdeklődjünk az abroncsok koráról, és a gyártás dátumát kódolva tartalmazó DOT szám (pl.: 4207 az 2007 42. heti gyártást jelent) alapján zárjuk ki, hogy adott esetben nem évekkel korábbi, újnak tűnő, ám csökkent képességekkel rendelkező gumikat akarnak-e ránk sózni."
Jaja én is ezen gondolkozok + egy új árábol veszek két jó slick gummát! lehet jobban megéri!

Köszi tanácsot!
Kecsegtető a -30% viszont a 6 év nem :S a helyedbe nem venném meg. Nagyon régóta tárolódnak.
Valaki nem tudja véletlenül hol lehet Spool cuccokat venni Debrecenben?
Hali

Kérdésem lenne van egy túltárolt gumi 6 éves és nem volt használva egyszer sem. Mennyire megbízhatóak ezek a túltárolt gumik? Új árának kb 70% ért árulják megéri-e?

Előre is köszönöm a segítségeteket!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-4622555

erről lenne szó kimondottan!
ccm-től is függ, meg lehet a korától is, de az nem biztos
magyarországon nem volt, vagy még egyáltalán?
magyar országon nem volt, vagy még egyáltalán?
nem vágjátok mennyibe fáj egy olyan motor forgalomba helyezése,ami még ezelőtt nem volt forgalomba?!
Ja az lesz ha arra van szükség.
áhh gec.c.az durva lehet..én inkább meghalnék sztem minthogy a fejemben turkáljanak
na azt nem igen vagdosnák
jaja..nem vészes tényleg...amikor szikével csinálták utána 2 napig alig bírtam ráállni...ma már motort szereltem szal zsííír
Azt hittem rosszabb lesz utána, de nem..egész nap motort szereltem..felgumiztam meg minden...szal ott leszek a bulin
örülj h. nem a faszodon nőtt köröm
én sem hiszem hogy nicasilos lenne a hengered Károly fúrni kell agybafőbe
na Jacek, ez gyors meló volt nekem is csinázták pár éve, nem vész csak annyi a baj hogy hanyagolni kell a cipőt egy kicsit
gondold el ha az agyadat kéne műteni és ráadásul ébren vagy! na az mekkora gáz!
Na +baszod Mék lábadat amputálták?
Jaaa amúgy Zé ezer köszi a segítségért Megvan a tömlő