Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked nincs véletlen első 14 fogas lánckereked? Megnéztem és nekem 14-es van, de ahogy nézem nem biztos hogy a 15-ös beférne, mert majdcsak hozzáér ez is a láncvezetőhöz. Mennyi különbség lehet szélességre a 14 és 15 fogas közt?
Eladom Spyke Kangaroo Bőr ruhámat az új ár(280eft) töredékéért!Kenguru bőr nagyon könnyű!3x volt rajtam!Szinte új makulátlan állapotú, térdkoptatóval, kivehető béléssel!

Bármikor hívhatsz!
Méret:50-52
Ára:75.000ft
sose vótam, de valahogy nem is vonz nem hiszem
csü! ti mentek madárra?
megveszem mondtam már te here
Én meg jövőhét szerdán vihetem szerelőhöz, még nem tudta elvállalni mert dugig van melóval. Kunmadaras is kimarad emiatt, szal rám még vagy 2 hétig ne számítsatok.
Hi, nekem jövőhéten csütörtök lenne jó, 5től kb délután! :) nektek oké?
Hi! Lassan gurulhatnánk már egy közöset Gabi és Karesz egymásnak dorombolnának a suzik klassz lenne majd egyeztetünk
Nekem most max 130 lehet a vége, de nagyon kapkodja így a kerekeit. Lépten nyomon húzom kanyarban a csíkokat.
Nem tudom, majd holnap megnézem.
nekem most 15-41 van fent, végsebesség 160km/h!
jövöhónapban teszek fel 15-39-et, kb 165-170et fogja karcolni
mekkora van elől?
első lánckereket cserélj, a hátsóval max 5el mész gyorsabban
Ja nekem is 41-es van fent de kell a 39-es mert gumicsere óta nincs utazó tempó.
most vettem egy 39est pont én is, itt lapul a fiókban,
41es van itt nekem de az már elég tré
hé csikánó, kedden megveszed a protinget? mert akkro megrendelem a siltet, utángyártott, carbon!
Nincs véletlen egy jó állapotú 39 fogas hátsó lánckeród? Adnék érte egy jó 46 fogast vagy megvenném úgy is jó.
akkor is a karbival lehet gond
hittem nekd, csak fejlemények lettek, mivel azt hittem üzemképes, de nem az, mivel szivatóval mindig maxon pörög
az lehet
Lehet a motoros 21srácnak a tesója.
Ugyan eztet mondtam neki délután...de biztos nem hitt nekem
El van dugulva a karbija.
A simson , meg a motorszerelés totyikban van nagy szakértők. Majd azok megmonnyák, h mit kell vele tenni.
Világbajnok azír nem leszek...az már sztem biztos Hát ja..azért kaptam az érmet, mert oda mertem állni, és mertem versenyezni a angy gépel ellen...de így tudok fejlődni
Sziasztok!
Van nekem egy Cagiva Prima R tipusú motorom. Az a problémám, hogy mikor beindítom(szivató kell hozzá) max fordulatig kipörög, és ha leveszem a szivatót leáll a motor. Mi lehet a gond? Fontos lenne a segítség! Előre is köszönöm szépen!