Neked nincs véletlen első 14 fogas lánckereked? Megnéztem és nekem 14-es van, de ahogy nézem nem biztos hogy a 15-ös beférne, mert majdcsak hozzáér ez is a láncvezetőhöz. Mennyi különbség lehet szélességre a 14 és 15 fogas közt?
Eladom Spyke Kangaroo Bőr ruhámat az új ár(280eft) töredékéért!Kenguru bőr nagyon könnyű!3x volt rajtam!Szinte új makulátlan állapotú, térdkoptatóval, kivehető béléssel!
Én meg jövőhét szerdán vihetem szerelőhöz, még nem tudta elvállalni mert dugig van melóval. Kunmadaras is kimarad emiatt, szal rám még vagy 2 hétig ne számítsatok.
Világbajnok azír nem leszek...az már sztem biztos Hát ja..azért kaptam az érmet, mert oda mertem állni, és mertem versenyezni a angy gépel ellen...de így tudok fejlődni
Sziasztok!
Van nekem egy Cagiva Prima R tipusú motorom. Az a problémám, hogy mikor beindítom(szivató kell hozzá) max fordulatig kipörög, és ha leveszem a szivatót leáll a motor. Mi lehet a gond? Fontos lenne a segítség! Előre is köszönöm szépen!
Bármikor hívhatsz!
Méret:50-52
Ára:75.000ft
jövöhónapban teszek fel 15-39-et, kb 165-170et fogja karcolni
41es van itt nekem de az már elég tré
A simson , meg a motorszerelés totyikban van nagy szakértők. Majd azok megmonnyák, h mit kell vele tenni.
Van nekem egy Cagiva Prima R tipusú motorom. Az a problémám, hogy mikor beindítom(szivató kell hozzá) max fordulatig kipörög, és ha leveszem a szivatót leáll a motor. Mi lehet a gond? Fontos lenne a segítség! Előre is köszönöm szépen!