Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még hirtelen megörültem
nem jány volt,én csörgettelek!
okés lehet Roli is jön...de még nem 100..azt is holnap tudjuk meg...vagy lehet csak szombaton..meglátjuk
leírom én ide is..nem gáz...nem akarok most belépkedni a mél fiókomba..amúgy lehet, hogy pont nem tudom,, majd felvenni, mert a felvezető körön leszünk... de majd akkor visszahíjlak...nem lesz gond a számom: 06 harminc 978 ötvenöt 33
8kor
akkor lehet olyan 10 fele becsorgok,feltéve ha nem fog esni az eső!
apukám itt az e-mail címem,dobj meg egy teló számmal és majd rád csörgök hogy melyik kanyarba túrjátok a földet kifele és oda megyek!
drz400@citromail.hu
ha megyek hozzád akkor hánykor indulunk? holnap megmondom, hogy megyek-e hozzád, vagy autóval megyünk
9 körül kint elszünk szerintem gyere csak gyere
és te Gerzson?
én 9-re
térjünk át más vizekre! úgy néz ki nem jönnek a srácok a pályára! úgyhogy ha megyek magam megyek! te/ti mikorra lesztek kint?
csak van avgy 2000 forintod, hogy elvidd a körre egy csajt, hoyg utána elvihesd még egy körre
nincs torma nincs pénz
miiibúúúúúl? szerinted ha már motorozni lenne pénzem,akkor nem a pályán lennék?
minek az teee? elviszed fagyizni, meg motorozni oszt csumivan
Gabii..ne vedd már ilyen komolyan ezt a "versenyt"...az amatőr dolog..kétlem, hogy itt felszerelés kikötések lennének...tuti, hogy írták volna ha valami kell
arra is kell szentelni egy kis vagyont,ami sajnos még így sincs!
hát ez alap szokott lenni versenyeken nekem szerencsére van minden
nem mondták, hogy lenne valami felszerelési kikötés...ha meg van akkor bánnya a rák...de sztem tuti nincsen..
he, oszt szeritned induléhatsz a versenyen prot ing nélkül? mert sztem nem
osztán mivan akkor ha jön a női szezon?
lassan le kell mondni az ilyesfajta dolgokat,mert jön a női szezon
én a húsvéti pénzemből, meg egy pár cuccot elvisznek most, és azok árából evszek valami proti inget, meg a turiba szétnézek hátha van valami érdekesség
vennék az árából egy jófajta protektor inget
körbe kérdezek..hátha kő valakinek