Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felragasztottam fehér szigetelő szalaggal
pedig megkukkantottam volna a KTM-et..rég láttam már amúgy mondtam ahveromnak a cuccokat..azt mondta, hogy lehet érdekli..attól függ, hogy hogy elsz pénze
ja igen...rajtszámot te felragasztottad? vagy majd ott?
azok szerintem nagyok...de a 3mm-esből meg a 4-esből hozzál már, azt hátha mégis jó..
amúgy kint leszünk végig..haverokkal megyünk egy sötétzöld ford transittal..tod a robogós srác..meg neki tesója..kint lesznek végig mint néző
van 6,4 ; 3 ; 4 ; 4,8-as átmérőjű golyóm, mást nem találtam, viszem akk holnap
faterod kint marad végig amig lemegy a futam? mert akkor a táskám beteszem hozzátok Jacek!
megnézem a golyód he, most még mókolok a motoron kicsit a holnapi napra
már látom h. kocsival, jóvan, én meg félig aszfalt félig terep lájtba, csak komótosan, nem fárasztom le magam ma mentünk 1 nagy kanyart Csabi kollegával hármashegyen meg itt pércs határába...
csá, mivel jösz holnap? lábon vagy futó?
nem-nem,hanem a tüzes vassal a Puntóval! most Hívtam a KTM kereskedés főnökét,azt mondja lehet van raktáron nekik szabadonfutóó (jó lenne)
Mivan hee? Há mibaja? Akkor holnap nem a KTM-el jössz?
egy lendkerék mögötti "valamit" kéne odakókányolni ha lehet,ha nem akkor sok píííízbe lesz
kössz az infót,már csak egy lendkerék lehúzó kéne :S
holnap úgy néz ki hogy megyünk, legkésőbb olyan 11-re ott leszünk! remélem eső mentes király nap lesz
öö igen
ja igen...Gabi te a rajtszámot majd ott ragasztod fel, vagy már otthon..mert gondolkodom rajta, hogy viszek egy tekercs szigetelőt azt majd ott felragasztom
Háj!
Na Gabi holnap nem megyek reggel..kocsival megyünk be...ott találkozunk hallod nézd már majd meg a csapágygolyót...hátha van...ma én is keríteni..mert azért jó lenne ha lenne
jajj bocsi... a lendkeréknél normál ... hupszi
lehet fáznak a puhányok... meg volt már húzva a pálya hogy láttad? alig fogok tudni aludni szerintem annyira várom a holnapot... remélem azért eső akkor már nem fog esni
a ktm sx-en balos, most volt szétszedve az enyém
a lendkerék felől a csavar balos( fordított menetes)?
voltam ma kint az IFA-val a cross pályán,de semmi mozgolódást nem láttam
go to the isle of man

alig várom....

thx Balu anno a dévédét
na akkor lépek én is
csüsssz
nyálas legyen a párnátok,pinával álmodjatok!
csüsztök!