Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt te ilyen 6 kilométerperórákkal szórikázol?
Akkor jól éreztem én. Vehetek lánckereket is akkor.
Ok!
Debreceni vagy? Megadod a telefonszámod, hogy egyeztessünk, mert Csabi lehet h hétfőn indul tovább?
Ez egy ilyen hátsó gumi újítós hét a DR-eknek. Én is ma tetettem fel az újat.
milyen fényezésben van? és mennyi pénz?
na akkor tedd oda magad a csajnál ha kell amúgy meg a motorozásra ne sajnáld a pénzt tee..nehogy má' a sok faszt meg szard le..sok nyomorék, nem értem mit ígérgetik, ha nem is jönnek na jó szórakázást
amelyik a szomszédja mellett lakik :D most ismerkedem,csak kezdetleges a dolog! majd elválik mi lesz belőle! amúgy majd persze elgurulok arra felétek,de ma már kimotoroztam vagy egy napi bér árát!
már megint hívott egy álmodozó hogy 7végén viszi a gépet :S tiszta szánalmasak,kiváncsi leszek mi lesz belőle! én meg közbe lépek,mert megyünk a csajjal a tére pezsgőzni
Üdv mindenkinek! Hátra vettem új gumit végre koptatni kell tehát szombat reggel irány Eger! Borzasztóan várom egy ilyen k....zott hét után!
milyen jánnyal voltál te?
Mér van az, hogy mindenki a lelkemre köti mielőtt elviszem a motorját egy körre, hogy en kerekezzek meg ilyenek? Hogy is nézik ki belőlem
Ha hátul nagyobb a kerék nagyobb a sebesség, ha a lánckerék a nagyobb akkor kisebb! Tehát ha kisebb a kerék hamarabb leforog, tehát a sebességed alacsonyabb lesz...
Szia Ancsi! Akkor majd jövő héten oda adom tesódnak, vagy akár neked is ha gondolod, csak hétvégén nem oké...
most gyüttem meg újra,voltam a jánnyal pércsen egy fagyira,azután meg áttoltuk a koffert adonyba egy laza karikáraa! beletettem a gépbe vagy ~150km-t ma
Valaki aki vágja a gumi méret és áttétel dolgokat az tegye már elmémet tisztába. Megjött ugye az új gumi hátulra, ami a magasságot tekintve alacsonyabb mint ami korábban volt fönt hátul. Tehát a 2 gumit egymás mellé állítva az új 2-3cm-el alacsonyabb. Na most ez az áttételt tekintve olyan mintha hátra nagyobb lánckerót tettem volna? Csak mert most csóri gép 90-nél már pörög mint állat, eddig meg simán 96 fölött tudtam utazóba nyomni úgy hogy nem pörgött mint állat.
na azír mondom..valamikor csapsz megint egy karimát azt útba ejtesz..ha jó kisfijú leszel még egy pohár sört is kaphatsz
Az nem is a te hangod. Ne ékeskedj a motorod "tollával".
most csaptam egy karimát---- lugos adony acsád! rég motoroztam ilyen jót! nem volt ellenfél,az út menti emberkéket rémisztgettem a hangommal
Szevasztok!

Eladó egy xbox 360 arcade vezetéknélküli joy-jal,rengeteg játékkal,memóriakártyával.
Írányár:55eft.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen érdeklődhet
Remélem.. Ma volt a 2. óra és a rutinpályára rá se mentünk..jött a sulimhoz..a városban tettünk egy 40 perces kört azt jöhettem el
gondolom jólcsinálod ha tök béna lennél, nem hiszem hogy ki merne engedni
Mivan pucca? Hallod nem jössz erre valamelyik nap? behívlak egy kólára, meg megyünk itt a környéken egy kört Na?
Csákány!
Az van, hogy ugye most járok rutinra B-ből, és első rutin órámon már forgalomba voltam, na most vagy nagyon jól csinálom azért enged forgalomba..vagy csak sietni akar, mert 2 hónap múlva megy el debrecenből. Szerintetek? Szerintem cska jól csinálom
üdv fórumlakók! mi a pálya?
Tudok rendelni de nem pont ezt a fényezést,sajna
gondoltam,hogy nem lesz egyszerű megtalálni, mindenképp felhívlak majd ha a környéken vagyok,vagy ha kések picit akkor is hívlak!kb 4és fél 5 közt érkezek