na akkor tedd oda magad a csajnál ha kell amúgy meg a motorozásra ne sajnáld a pénzt tee..nehogy má' a sok faszt meg szard le..sok nyomorék, nem értem mit ígérgetik, ha nem is jönnek na jó szórakázást
amelyik a szomszédja mellett lakik :D most ismerkedem,csak kezdetleges a dolog! majd elválik mi lesz belőle! amúgy majd persze elgurulok arra felétek,de ma már kimotoroztam vagy egy napi bér árát!
már megint hívott egy álmodozó hogy 7végén viszi a gépet :S tiszta szánalmasak,kiváncsi leszek mi lesz belőle! én meg közbe lépek,mert megyünk a csajjal a tére pezsgőzni
Ha hátul nagyobb a kerék nagyobb a sebesség, ha a lánckerék a nagyobb akkor kisebb! Tehát ha kisebb a kerék hamarabb leforog, tehát a sebességed alacsonyabb lesz...
most gyüttem meg újra,voltam a jánnyal pércsen egy fagyira,azután meg áttoltuk a koffert adonyba egy laza karikáraa! beletettem a gépbe vagy ~150km-t ma
Valaki aki vágja a gumi méret és áttétel dolgokat az tegye már elmémet tisztába. Megjött ugye az új gumi hátulra, ami a magasságot tekintve alacsonyabb mint ami korábban volt fönt hátul. Tehát a 2 gumit egymás mellé állítva az új 2-3cm-el alacsonyabb. Na most ez az áttételt tekintve olyan mintha hátra nagyobb lánckerót tettem volna? Csak mert most csóri gép 90-nél már pörög mint állat, eddig meg simán 96 fölött tudtam utazóba nyomni úgy hogy nem pörgött mint állat.
Csákány!
Az van, hogy ugye most járok rutinra B-ből, és első rutin órámon már forgalomba voltam, na most vagy nagyon jól csinálom azért enged forgalomba..vagy csak sietni akar, mert 2 hónap múlva megy el debrecenből. Szerintetek? Szerintem cska jól csinálom
gondoltam,hogy nem lesz egyszerű megtalálni, mindenképp felhívlak majd ha a környéken vagyok,vagy ha kések picit akkor is hívlak!kb 4és fél 5 közt érkezek
Debreceni vagy? Megadod a telefonszámod, hogy egyeztessünk, mert Csabi lehet h hétfőn indul tovább?
már megint hívott egy álmodozó hogy 7végén viszi a gépet :S tiszta szánalmasak,kiváncsi leszek mi lesz belőle! én meg közbe lépek,mert megyünk a csajjal a tére pezsgőzni
Eladó egy xbox 360 arcade vezetéknélküli joy-jal,rengeteg játékkal,memóriakártyával.
Írányár:55eft.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen érdeklődhet
Az van, hogy ugye most járok rutinra B-ből, és első rutin órámon már forgalomba voltam, na most vagy nagyon jól csinálom azért enged forgalomba..vagy csak sietni akar, mert 2 hónap múlva megy el debrecenből. Szerintetek? Szerintem cska jól csinálom