Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Má' remeg a gyomrom, holnap megyek Ricsiékkel Biharfüredre gépelni
Háj ká mizu
Részvétem.
Ezér montam, h kár erőltetni ezt az uccai motorkázást.
fúúúú jó cíííp
Köszi E!

Itt a kép a kesztyűről
sp1
pffffúúúú.... na ez a méreg nem a cián . . sajnálom ja ment mali szerintem jó lesz mert L es kesztyűket hordok megpróbálok intézni 1-2 dolgot
Szeva Mester!

Előztem egy pótkocsis szerelvényt sámson központjában ami 25-30al döcögött előttem.Megelőztem normális sebességgel,tábla,záróvonal nem tiltotta.Mire visszatértem volna a sávomba előttem vagy állt vagy befékezett egy piros autó utánfutóval,amit érdekes módon a teherautó sofőr nem látott..
A sávomba való visszatérésnél a motor sajnos annyira beszitált,hogy nem lehetett tartani..Az,hogy ezt mi okozta érdekes lesz még kideríteni..Ha úthiba akkor lehet még a közút biztosítójával játszani egy meccset.Ha saját hiba akkor meg saját zsebből megy a javíttatás is.
Természetesen a kesztyű ott van és a tiéd lehet ha egyáltalán jó lesz rád.
Egy pár hete rendeltem meg de sajnos az ilyen dologra nem voltam felkészülve úgyhogy most minden eladó..Jó lenne ha legalább szeptemberre lezajlana a motor rendbetétele..A rendőrségi eljárás is huzamosabb időt fog majd igénybe venni..
Természetesen volt sok okoskodó aki már ránézésre azt mondta,hogy úú jöttem vagy 60-70nel..
Háj Balu! Há ez igen szomorú és hogy sikerült stipi stopi a kesztyű érdekelne még szerencse,hogy épp bőrrel megúsztad
Köszöntem szépen a segítséget mester
Igen tényleg jobb,hogy én nem törtem viszont az alkatrészek árának összege a yamama máthé árlista szerint több mint 500eft..Véleményem szerint nevetséges összeg így hát nem is lesz onnan rendelve az alkatrész szerintem.Max.ha tudok gubát keríteni valahonnan akkor a két krómszárat megveszem onnan aztán elrakom talonba..Ahogy lesz pénzem szépen lassan összerakosgatom majd a motort bár szerintem az idei szezonnak lőttek..Köszöntem szépen a számot
Úúúú haver... délutánra kerítek egy műanyagheggesztős számot, majd fellövöm ide..
Na akkor megúsztad ép bőrrel A motor meg javítható..jobb mintha te törtél volna Van műanyagos ismerősöm, nagyon jó munkája van, vámospércsen lakik, szöcske a neve. A száma: 06harminc87ötvenhat727
Nem,megúsztam zúzódásokkal pedig bukfenceztem párat. Ami sokkal jobban fáj,hogy a motor sajnos gatya A két teleszkóp krómszár tört illetve hajlott,fejidom tört,farokidom,sárvédő tört de az talán még hegeszthető műanyagossal..
Ha van valakinek jó műanyag hegesztő ismerőse szükségem lenne majd elérhetőségre.
Baszki Neked lett valami bajod?
Ahoj Embörök!

Baleset miatt eladóak a következő cuccok:
-egy pár fekete Alpinestars sp protektoros kesztyű L-es méretben vadonatúj állapotban 15eft.
-xbox360 vezetéknélküli irányítóval,256mb memóriakártyával,rengeteg játékkal 55eft.

Ha valaki tud yamaha fzs1000-hez első teleszkópot akkor legyen szíves szóljon már.Mo-i motorbontók egy kivétellel negatív,apró szintén negatív sajnos.
Kellemesebb húsvéti ünnepeket
Én is azt csináltam valamelyik nap, egész nap Tököm ki vót vele
* fél11
Megyünk ma Sárospatakra meg megnézni a Fűzéri várat. Akinek van kedve csatlakozzon, fél 10-kor Robit vesszük fel a műhelyben, 3/4 11-kor agrár koli, 11-kor Harleys Zsoltitól indulunk!
Boldog névnapot Béláim!
Úúúúúúú heeee!

Vótam motoroznyi.
Motoros kaszával barmoltam fel s alá a bírtokon
Jaja befér az csak a láncvezető van megnyúlva a lánckerék irányába, max koptat belőle egy keveset a 15 fogas.
Nekem van 14 és 15 ös is, szélességre nincs különbség, csak átmérőre. Nem tudom megmérni neked hétfőig, mert nem leszek otthon... De nem sokkal nagyobb
Gyári méret 14-es? mert akkor be KELL férnie a 15-ösnek
Nekem 15-ös kéne csak kérdés hogy befér-e.
nekem van egy 13-as !