majdnem nem kellett tovább járom forgalomra hé.....tegnap volt egy fogócskám a RENDŐRÖKKEL! nagyon gáz volt,50-el üldöztek a zsaruk,mert szegény JOG nem bír többel menni...
bevittem őket az erdőbe,ma elmegyek megnézem hogy nem-e ütötte ki a rendőrkocsi olajteknőjét a dücskő hehe
másnap nagyanyám kérdezte hogy: fiam nem tudod mi ment itt tegnap, mentő vagy tűzoltó?
hy all
Nemsoká rendelek Valvoline fehér 400ml láncspray-t, 2000Ft os áron, május elejére várható, akit érdekel kérem írjon. vagy vegyen fel MSN-re: abri1987@hotmail.com
Műanyag hegesztésnek csúnya nyomai vannak? Találtunk az Ignisen egy lyukat a hátsó lökhárítóban, olyan mintha valami vascsővel belyukasztották volna Megvan a hiányzó kis darab ott lóg belül, ha azt visszahegesztik milyen nyomai lesznek? Újra kell fényezni a lököst?
90-nél már pörög mint állat, tehát az nem okés hosszú távon. 80km/h ami kb jól esik neki. "96km/h fölött mentem" kb100km/h csak az órám mér 96-ig. 20km/h-s különbségem lett kb a gumicserével.
bevittem őket az erdőbe,ma elmegyek megnézem hogy nem-e ütötte ki a rendőrkocsi olajteknőjét a dücskő hehe
másnap nagyanyám kérdezte hogy: fiam nem tudod mi ment itt tegnap, mentő vagy tűzoltó?