Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majdnem nem kellett tovább járom forgalomra hé.....tegnap volt egy fogócskám a RENDŐRÖKKEL! nagyon gáz volt,50-el üldöztek a zsaruk,mert szegény JOG nem bír többel menni...
bevittem őket az erdőbe,ma elmegyek megnézem hogy nem-e ütötte ki a rendőrkocsi olajteknőjét a dücskő hehe
másnap nagyanyám kérdezte hogy: fiam nem tudod mi ment itt tegnap, mentő vagy tűzoltó?
jövőhét szerda csütörtök? nem tudom még...szerintem ma avgy holnap mondja, hogy melyik nap menjek a jövőhéten
szerdán csütörtökön bent leszek a pályán! te mikor leszel ott faszi?
hy all
Nemsoká rendelek Valvoline fehér 400ml láncspray-t, 2000Ft os áron, május elejére várható, akit érdekel kérem írjon. vagy vegyen fel MSN-re: abri1987@hotmail.com
hihi ez nagyon jó,ilyeneket én is csináltam már régebben,ott van a galériában
a képeket meg mégegyszer köszi!
Műanyag hegesztésnek csúnya nyomai vannak? Találtunk az Ignisen egy lyukat a hátsó lökhárítóban, olyan mintha valami vascsővel belyukasztották volna Megvan a hiányzó kis darab ott lóg belül, ha azt visszahegesztik milyen nyomai lesznek? Újra kell fényezni a lököst?
az a jóó én is még pihizek kicsit aztán készülök azt megyek a buszhoz, mer' megyek "rutinra"
hát ja pucuru,igazad van! geccc,olyan mozgalmas volt a tegnapom,hogy még ilyet nem basztam már jó ideje...
tevótál...netagadd
itt van melelttünk MÁD.. és van egy tábla amin rajta van Mád meg gönc. na valami faszok átirták MÁDL és GÖNCZ re valahol fent is volt a neten
Osztezhogy? Gönci Gábor göncről származik?
#Pöcök#
Nejóskázzál hülyegyerek Mospofázzáljóskagyerek
JÓSKA JÓZSIKA

JOCÓKA JOCEK

JOCEK

Bagaméééér bagamééééér bagaméééééér....gönci lászlóóó
húú megvagy emesenene getzaaa--éáééé.-áááá
jó akkor kiirom dvdre aztán nálam lesz
Hú, talán pénteken jó lesz. Elmentem a számod és csörgök.
Köszi!
Nem vagyok debreceni, de ott dolgozom a határ úton, ha napközbe ki tudsz jönni érte az a legjobb (8-16:30ig)
tel:30/26huszonhárom321
90-nél már pörög mint állat, tehát az nem okés hosszú távon. 80km/h ami kb jól esik neki. "96km/h fölött mentem" kb100km/h csak az órám mér 96-ig. 20km/h-s különbségem lett kb a gumicserével.
jéé erről a gépről hallottam eztazt . még amikor nem nálad volt szerintem