Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez az.... sok volt a profi... mindegy is,geci jó nap volt! Jaceknak meg grat mégegyszer a kis érméhez...mellesleg nem is olyan kicsi...pont akkora mint az enyém
Grat mindenkinek!
1 nagy esés volt, saras részen elment az eleje kb 50-60nál, kormány ott ment el.... crosspályán is volt 1 de az vagy 20-30al döltem csak, ott meg elment a másik oldalra a kormány több nem volt, 2-3x lefulladtam... 19. lettem, jó kis erőpróba volt, de olyan profik voltak még az amatör kategóriába is
kormány kész, el se görbölt csak a gumi bak ment el a villahidban
1500 ft kár van a motorban, h. letört 1 index... a sisakban meg faszse tudja... az a silt az nem lesz óccsó
nah rakom felfele a gépre a képeket, szelektálok aztán majd feltolom a délután folyamán
gratula srácok! jól mentetek Gabi, esés volt?
Bazdmeeeg Jól beszoptad tényleg Csináljad a kormányt ha már nem tudsz mit csinálni...de legalább nem szakad az eső
Jól beszoptam, mióta hazhoztatok azóta kint vagyok az udvaron mert kizártak, elmentek vásárolni, már lemostam a motort, még a füvet is lényírtam unalmamba. Ja és telóról írok. :-) lehet mingyá csinálom a kormány, de nem sok kedvem van hozzá fáradtan :(
Nem tudni egyelőre.
lesz még ilyen a közeljövőben? ha igen,akkor mikor?
Ja..amúúgy..különdíjazott lettem..kaptam egy szép kis érmet
Na most értem haza..csak megtaláltál.. Amúgy meddig voltatok? Mer' tőlünk hamar leléptetek
puccer,majd felhívlak hogy merre vagytok,mert magam megyek csövesek a haverok! legalább veletek hobózzak el! hányra értek oda?
Jóó reggelt..tényleg zsír időnk van Lassan öltözök azt megyek is haverok, 8 körül indulunk
jóreggelt, kidobott az ágy szó szerint... szép időnk lesz ma, sehol 1 felhő
na holnap aztán ügyesen fiatalok mindent bele

http://youtu.be/gDg6USNspHM
oksa cakát
jóvan, viszek fényképezőt is
na jócakát
megyek én, hogyne mennék bebaszod majd a kocsiba azt csumi
odamegyek természetesen, de te is gyere... meg akkor tudnak vigyázni a hátizsákomra amig versenyzek?
Na csőváz.. Holnap ha látsz azír gyere oda...ne legyél büszke
Nincsen mit,használd egészséggel. Az élménybeszámolót meg várjuk majd
levettem mosás után...
Nekem sárgával elsz, de majd ott felragasztom, ha megtudom, hogy mi enm foglalt am tükör marad fent?
Ready to Race