Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gabi!
Csabi nővére vagyok, Ancsi. Tesóm megkért,h csekkoljam az oldalt a fotók miatt, mert Németbe van. Tuti beszáll ő is a dvd költségébe. Elvileg péntek este ér haza.
6tól itthon vagyok kedden, utána jöhetsz
húú majd lökd már be ide mennyiért tudtok rendelni, aztán lökök be előleget esetleg ha kell
Hát nem lehetetlen
Kedden akkor mennék..hánykor leszel otthon? Valószínű, hogy hoznám el a protektor inget is akkor
el hát bassza meg a kurva annya
eltörött? há nemrég vetted !
Hello, ilyen sisakhoz tudtok sildet rendelni?
Zé!
Kami jól működött?
Lassan le kéne dumcsizni a hétvégét is:)
baszki.. akkor marad a jövőhét
francba!
arra küldhetek ami az adatlapodon van?
már meg is írtam felhivsz aztán kimegyek, adj már 1 emailt aztán lököm a pontos koordinátákat mertt van 20 cég ezen a címen...
nah okés,megoldom,hogy találkozzunk holnap,csak akkor legyen meg a dvd is! nem írásvédett véletlen?nehogy gebasz legyen
ha ott vagyok hívlak! köszi!
biztos nem mert mindig kikapcsolom estére
lesz kit este zaklatni!
harmincas262három3huszonegy
áááá csak kicsit az első körben felcsaptak és a csekkolásnál ledobtam...
dobj már egy telefonszámot! a tied és meg látom odaérek-e,ha nem akkor posta!
elhagytad a szemüveged?
itt már a baj nem kicsi volt a kormányommal
ha ki tudsz jönni a határ út 1/c-re 8-16:30ig akkor oda tudom adni, ha nem akkor utalj pénzt aztán elküldöm neked
én is odaadom majd,csak találkozzunk,vagy nem tudom... utaljak neked pénzt úgy,hogy postán feladod nekem egy bubisborítékban? lehet ez a leggyorsabb és legegyszerűbb,hogy jobb neked,mert én ritkán vagyok Debrecenbe,persze holnap ott vagyok,de te meg estig elfoglalt vagy...
betyáros képek lettek , sajna nem sok van miközben ugratunk
hűű havber, nem tudom, holnap 8 után érek haza, hétvége meg asszonynál leszek, legközelebb kedd délután 5 után tudsz lejönni, viszed a protinget?