Láncspray van itthon ahogy nézem, más meg nem hioszem, hogy kell.. szvsz nem kell most semmi Inkább gyűjtök a protiingedre.....már csak 4 ezer kell..ami elvileg hnap meg lesz
jaja gondoltam hogy vmi gebasz lett, mert a mögötted lévők hamarabb bejöttek. de hát annyi baj legyen
nincs több kép, kis videó van a rajtról azt felnyomom mindjárt. én hülye hátul csinálhattam volna pár képet, de ritkán fotózok aztán eszembe se jutott
jobb helyen végeztem volna ha nem nyalok el a saras részen, ottt elment 5 ember kapásból és utánna már csak szenvedés volt a ferde kormánnyal, de kibirtam a távot és ez a lényeg számomra
nagyon jól mentél, néztük bnőmmel hogy mintha eléggé az elejébe lennél aztán mikor beértél hallottam hanyadik lettél, na mondom akkor csak jól láttam mégegyszer grat mindenkinek! tényleg jó erőpróba lehetett, szívesen mentem volna.. nem kicsit irigykedtem rátok, a pálya nyomvonal is jó lett sztem.
Köszi, de már megvette haverom ettől a betyártól..tegnap este el is hoztuk. Súlyaid esetleg nincsenek?
Ááá basszus...gecire fáj a vállam..alig bírom megmozdítani a kezem
nincs több kép, kis videó van a rajtról azt felnyomom mindjárt. én hülye hátul csinálhattam volna pár képet, de ritkán fotózok aztán eszembe se jutott
msot kezdtem feltölteni én is 1 galériát, majd mennek felfele lassan, csak nagy felbontásúú