Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem is kell bele szabadonfutó? zsííír meglátjuk, hogy hogy elsz kondíció..jó lenne..zsír nagyon az a pálya
fasza minden! szétszedtem a gépet a 7végén, kicsit ügyködtem (de semmi kókány) kicseréltem benne egy rugót,ami a szabadonfutónál van,összeraktam és pöpec a gép! fasza az önindító, új gumi, műszaki és már csak a gazdájára vár! hallod,kérdezni akartam,ha meglesz a másik gép,akkor nem béreljük ki a pályát?
Melyik nap lenne neked jó, hogy átmenjek? Csütörtök délutánt kivéve bármi jó
ki..cska a vállam fáj még... de mind1..majd elmúlik még ki sem próbáltuk...kivettük a kocsiból este, azt úgy van ahogy leraktuk.. mizu? látom nagyon el akarod adni a motort szabadonfutó van már?
Szeva. A képek itt vannak nálam már. Akkor adtok fejenként 500at és megírom nektek!
szevasz pucuru! kipihented már magad? jó a fekpad? lemértétek a súlyokat?
Gabi..a képekkel akkor mi lesz?
Simonék fia, ugye nem baj, hogy tesóddal dumálgatok? Mert igen akkor egy szavadba kerül azt hagyom De nem kell féltened
okés..megkérdezem, azt szólok amjd..vagy majd lehet ő ír..nem tom
500 körül.. parilla meg ilyenek.. vagy nemtom egyszer 5 percig gugliztam és találtam is pik pakk, de már nemtom hol..
mennyi pénz kb? honnan lehet venni?
KÉT
jét csatt törött ezt mondtam már többször is.. csak nehogy félreértés legyen..

cserélhető
5 órám van, 12:00-kor végzek oszmír?
Nekem így jó lenne...haveromat megkérdezem, hogy jó-e neki..de szerintem jó lesz
nah akkor 4en összedobunk 1re az 500 fejenként, aztán utánna megírom mindenkinek
vasárnap reggel már be jött haverom csak ezét én nem tudtam úgyhogy nem tudom behozni. jövőhéten meg szünet . utána be tudom hozni vagy ha kell csütörtökön elpostázom. ha nem tetszik elfelezzük a pköltséget....
Jacek holnap hány órád van?
engem is érdekel! adok pénzt is! csak küldjetek dvd-t
Benne vagyok Zsír lenne
Jacek, Csabi! 3an dobjunk már össze 2000ft-ot és vegyük meg a hg fotós képeket, annyiba kerül, 1dvd, utánna meg szétdobjuk egymás között, 1000kép, nagy felbontás

http://hgfoto.hu/index.php?opt...
Laszibáttyám Mikor tudod behozni a csimmát debibe? melyik nap? Mert akkor haverral úgy csináljuk az időnket
Hát igen, jelentős árat fizettem érte.
Csak jó lesz tán Sokba került?
Jó, már meg is érkezett. A motor le van bontva szinte teljesen. Még van melóm rajta , de ha majd kész lesz akkor derül ki, hogy valóban jó lett a villám e.