fasza minden! szétszedtem a gépet a 7végén, kicsit ügyködtem (de semmi kókány) kicseréltem benne egy rugót,ami a szabadonfutónál van,összeraktam és pöpec a gép! fasza az önindító, új gumi, műszaki és már csak a gazdájára vár! hallod,kérdezni akartam,ha meglesz a másik gép,akkor nem béreljük ki a pályát?
ki..cska a vállam fáj még... de mind1..majd elmúlik még ki sem próbáltuk...kivettük a kocsiból este, azt úgy van ahogy leraktuk.. mizu? látom nagyon el akarod adni a motort szabadonfutó van már?
vasárnap reggel már be jött haverom csak ezét én nem tudtam úgyhogy nem tudom behozni. jövőhéten meg szünet . utána be tudom hozni vagy ha kell csütörtökön elpostázom. ha nem tetszik elfelezzük a pköltséget....
Jacek, Csabi! 3an dobjunk már össze 2000ft-ot és vegyük meg a hg fotós képeket, annyiba kerül, 1dvd, utánna meg szétdobjuk egymás között, 1000kép, nagy felbontás
Jó, már meg is érkezett. A motor le van bontva szinte teljesen. Még van melóm rajta , de ha majd kész lesz akkor derül ki, hogy valóban jó lett a villám e.
cserélhető
http://hgfoto.hu/index.php?opt...