Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan csöves vagyok, h elíg mostanába magamat támogatni
El is hiszem, h büszke rád. Még az is lehet, h világbajnok leszel eccer.
Ez a lényeg egyébként, h valaki starthoz merjen állni, a többi meg majd kialakul.
Arra gondoltam, hogy szponzorálhatnál Amúgy érmem az már van...büszke is avgyok rá, hát még faterom
Nebassz paszúly
Tá' má szponzorajid is lettek? ,
Osztán ami fárasztó az hozzá ám a pínzt Én meg profi enduró versenyző lettem hee
A pukibájk nem fárasztó, csak hétfőn meg letipliztem dógoznyi Gátérba.
Na az vót fárasztó
Még jó sokáig racsingoltál...nemfáradtá' eee?
Mifaszom van máá'?
Montam , h racingolok kecskefalván.
Nem hiszem, hogy tudok oylan nagyot, avgy annyit szerezni..akkor inkább csórelek valahonnan addig vagy 2 DVD-t
1 db maradt a maradéknak meg hozz vagy 2 pendrájvot, vagy egy nagyot
üzenőfal
nincsen dvd-m neked van? kifizetem akk
szerintem semmi gond, emrt a motor még úgysincs meg a srácnak, szal nincsne gond lacibáttya
gáz van. nem tudtam feladni. csak jövőhéten. bocsi
volt egy ember megnézni a KTM emet még tavaly, és az mondta hogy azt is megnézte de az enyém lényegesen jobb állapotban van ( pedig az sem volt akkor valami fasza) azt mondta a hátsó teló rottyon van, meg az idomok nem olyanok mint a hirdetésben, töröttek és karcosak. meg ugy leirta az egészet.
hozz 3 dvdt és kiirom, annyira fér rá az én képeimmel együtt
gecc én meg a verseny óta nem ültem a motoron szombaton szépen kivikszolom és megyek egy karikát valamerre kedden meg akkor megyek, addig szerzek valami pendrive féleséget a videóknak meg képeknek
rendeltem hétfőn indexet meg lánckerekeket,erre indexet nem küldtek csak lánckerekeket, ami kurvára nem lett volna fontos
rendelhettem máshonnan indexet...
Jól teszed...iylne szép időben
Mi újság motorostársaim? én ma is motorralvoltam dolgozni
nagybátyámat megszondáztatták binyiglivel valamelyik nap, itt volt nálunk, faterral iszogattak pár feles HP-t...olyan ügyesen megfújta a szondát 3x, hogy egyszer sem mutatott semmit, pedig érzett rajta a pálinka szag
a szondázás nem lett volna rendbe :D
nem nekem való ez a közút
oszt mér nem álltál meg? nincsen rendbe a jog?
Mit hallottál róla? Elárulod?
szivesen