Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem oda való a motorom
méé? nyéléen végig az egyenesekbe tuti élvezetes lenne
én meg semmit nem hallottam, de nem is érdekel mert nem mennék oda sm-el
én azt hallottam, hogy a hungaroringen MINDENFÉLE motoros rendezvénynek vége.
Na ! Nem tom kedves motoros társaim innen db.-ből, de a Hungaroring pályanapok határozatlan ideig lefagyasztva a BRO-részéről, ugyanis befejezték a munkájukat és felszámolják magukat, így nem szerveznek motoros napokat a H-ringen a továbbiakban. Most szívunk innen Debrecenből , főleg akik pályáznak!
Jól kezdődik a szezon!
jövő-hétvégi bulin ott lesztek morék?
hi, hát nem néz ki túl jól az előrejelzés, de majd kialakul...
Jah meg remélem megveszem addig az új gummát meg jó idő is lesz!
Hali

NA Gabi megyek én is Pócsra vagyis mennék ha nem zavarok majd az sv-mel az sm-ek között :) ne alázzatok meg nagyon csak kicsit
jólvan, majd ha egyszer úgy alakul h. nem verseny lesz épp csak szimpla baráti motorozás akkor szólj
Az vót Gyere el eccer Tecceni fog
húú mennyi kép, biztos fasza lehetett
Meg még néhány kép.
Aha. Itt van pár kép a mai edzésről.Gokartland
yamaha fzr 250, 400r, bontott alkatrészek eladóak.
tel:06305770865
kellemes estét mindenkinek!
verseny lesz?
Jövő vasárnap szintén Visontán lesz sm-racing, arra akarok menni leginkább. Lesz benne fasza dirt-szakasz is
vagy erdély ha mentek
hát akkor inkább nem megyek ha esni fog akkor átlököm az enduró szettet és irány tanki....
Az nagyon tud csúszni esőben
majd 8.án rabócsring, de remélem nem fog esni megint
az a fasza én is gurulnék már egy jót vmerre multkor láttam a városban egy cross gumis s-es drz, jófasza hanggal
Jöttél volna Visontára, ott egy szem eső nem esett.
Nyírszőlősön voltunk, felfele kergetett minket az eső, aztán elált, mikor meg jöttünk visszafele Nyíregyen megint elkapott minket, szóval nem volt egy nagy élmény motorozás, örültem h. az úton maradtam :D
na merre jártál?