Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zártszelvényből van,nem hinném hogy könnyen szétesne :D
amúgy ha valakit érdekel akkor 30-ba viheti az összes cókmókot!
holnap dobok egy képet róla ha nem felejtem el
szerintem vagy 40-50 de max 60 ezer súlyokkal rúddal géppel..de ezc sak akkro ah masszív..ha iylen teszkós (kurvavékony anyagból) fekpad akkor meg avyg 30-40 összesen
a súlyok feketére festett kör alakú lapok,nincs benne szám írva. a fekpadon nincs márka,csak egy sima pad,ezen lehet dönteni a szöget,és hogy mennyire essen közel a rúd hozzád, a rúd meh szerintem gyári,mert vannak recéi

szerinted?
sok mindentől függ.. súlyok maszek avgy gyári súlyok, a fekpad milyen márkájú, miből van, hány funkciós. A rúd milyen erős, verseny/sima rúd. Roli ha ezeket megírod kb-ra megmondom, hogy mennyit ér
é nmnem tudom hogyé osztogatják de tudom h. a súlyok is marha drágák manapság
Csabi! Kocsiban a fékbetét
Valaki tud segíteni, hogy hol tudnak horizont köszörülést,és nem okoskodnak hogy vékony lesz a tárcsa?
Amúgy..amit mondtam sátrat, hogy tudok vinni májusban...ugrott mer' váratlanul 1 év után hívott a tulaj, hogy kéne neki mind1...kérek valami kis 2 személyes...belehányni jó lesz
na az biztos, hogy egyedül egciszar én se voltam már vagy 5 napja, mert haveroknak meló van és egyedül meg nem megyek
a többiek puhányok, magamba meg nem jó!
na add el..gyúrjáál..sose leszel olyan mint papa
deee full okés..csak a berugóm olyan hülyén van megoldva, hogy van egy kis rugó, utána egy golyó..és így marad behajtva a kar...de nem baj ha kicsapódik, úgyis csimma lesz rajtam..csak na...nehogy gond legyen miatta..beleakad valamibe vagy valami..
neked mennyit érne meg így elmondottak alapján?
anélkül nem áll össze a moci?
hát szombatra jó lenne mind1, hogy mibe való..csak ilyen 2-3 mm-es legyen
áhh..fekpad van a terembe..a súly meg amúgy is kevés lenne
nem néztem mert nem mondtad mekkora kell de lehet nicns is akkora, bicikli csapágy golyó jó? az van 1 kazal ilyen apró méretű
oszt mennyiért adod-e?
micsoda,ez a gép világ életébe két keréken ment!
Te Ásztai gyerek,nem kell egy fekpad 70-80 kiló súllyal,meg hozzá tartozó rúddal?
osztán megy még a kerekezés?
jaja,beletelt egy kis időbe,de ment mint a villám!
tudom, hogy nem sokan szeretik..de egy kis http://youtu.be/IjmiX_n9jq0 [/L] sosem árt
akkor leműszakizott a gép? szombaton várunk szeretettel
megnézted a csapágygolyót? mert ha nem akkor holnap kerítek valahonnan
ha eső lesz akkor 100%, hogy kocsival visszük..még így is majdnem biztos, ha nem kell a transit az nap ha kell akkor haverok másik kocsival jönnek, és meg akkor motorral