Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már mióta!
na talán ma én is eljutok egy sterimóig és le veretem a kis bitangot ót meg valamikor meghúzom a láncot rajta
aztata...... tudok egy vfr 400-ast az ovodásét 3 körül
Tegnap tanálkozta m Amikának a vóturával, aztat monnya nekem , h be akarna sportmotorosodnyi-e, hogy seggíjjek má neki maj. Mondom nagyon szivesen, csak tanájjad ki , h mit akarsz
neeem alapból így kelek mizu
Miva?
Ferrijadtáá' álmodbúúú?
Reggelt
Háááááááááááájjjjjj
Ahojjj
jó..csak nekünk nem ugyan az a helyzet ami törvényt sértett volna: ittas vezetés(mert előtte iszogattunk), kocsilopás, haverom már volt elterelésen, meg volt nem1 nem2 bírósági ügye,na meg még egy dolog amiről itt nem szabad ebszélni
én tuti elvittem volna 1 körre
remek . amit mögmondtam azt mögmondtam.....
Nem sajna autóval voltam.

Nóbiii,,,,,, Beinditottam a KX-et......
Őcsééém.....hogy, ez hogy megy....mint állat ,,,,
jól van az így volt helyes képzeld magad a helyébe .
az volt itt is...de inkább nem etttük...aztán jött az, hogy kivesszük az ájfon4-et a kocsiból meg volt benne csomó ketyere...de áhh..elvettük mindet
nekem is az lett volna az első ötletem
há nem? mi járkáltunk érte, hogy megkeressük a csávót...hüyle haverom el akart menni kocsikázni...
fúúúú tik vagytok ám böcsületesek
Csá
ÓÓóóó hééj mekkora party napom volt ma..találtunke gy kocsikulcsot fórum budiba..megkerestük az autót, egy kék román Skoda Octávia volt...amiért becsületesek voltunk a csávó meghívott minket egy bőséges ebédre a burger kingbe
És motorral voltál? :) mert az csak nem kerülte volna el a figyelmem:)
Pontosan én láttalak már sokszor.
Hogyan lehet azt kiszámolni, hogy egy adott lánckerék áttételhez hány csapos hosszúságú lánc kell? Enduró szetthez kellene majd vennem láncot de nem tudom milyen hosszú kell majd rá. Elől 14 fogas lánckeró lesz, hátul meg 46 fogas.
nemvoltam gépközelben. ja kenézybe, már az orvos is meg van. hát drz-t szeretnék, aztán majd kiderül