Tegnap tanálkozta m Amikának a vóturával, aztat monnya nekem , h be akarna sportmotorosodnyi-e, hogy seggíjjek má neki maj. Mondom nagyon szivesen, csak tanájjad ki , h mit akarsz
jó..csak nekünk nem ugyan az a helyzet ami törvényt sértett volna: ittas vezetés(mert előtte iszogattunk), kocsilopás, haverom már volt elterelésen, meg volt nem1 nem2 bírósági ügye,na meg még egy dolog amiről itt nem szabad ebszélni
Csá
ÓÓóóó hééj mekkora party napom volt ma..találtunke gy kocsikulcsot fórum budiba..megkerestük az autót, egy kék román Skoda Octávia volt...amiért becsületesek voltunk a csávó meghívott minket egy bőséges ebédre a burger kingbe
Hogyan lehet azt kiszámolni, hogy egy adott lánckerék áttételhez hány csapos hosszúságú lánc kell? Enduró szetthez kellene majd vennem láncot de nem tudom milyen hosszú kell majd rá. Elől 14 fogas lánckeró lesz, hátul meg 46 fogas.
Ferrijadtáá' álmodbúúú?
Nóbiii,,,,,, Beinditottam a KX-et......
Őcsééém.....hogy, ez hogy megy....mint állat ,,,,
ÓÓóóó hééj mekkora party napom volt ma..találtunke gy kocsikulcsot fórum budiba..megkerestük az autót, egy kék román Skoda Octávia volt...amiért becsületesek voltunk a csávó meghívott minket egy bőséges ebédre a burger kingbe