Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát elég jó az idő, megyek át is teszem a ganajtúró szettet
ne gondolkozz,vigyed lábán! esőtől ne félj,én már eláztam ma 2x is,mikor vittem a gépet műszakira! hazajöttem majdnem felgyújtottam a 4 templomot acsádon emiatt,csak nem volt benzinem!
háj
erősen gondolkodok, hogy kocsival vigyük be szombaton a motort..vagy mennyek be vele
elázóóóóól!
ma teszem át az enduró szettet, szóval ma megyek 1 kört 6 körül meg majd holnap is a hármashegyen hogy rágyurjak a szombati napra
nekem meg 17 után... xD pénteken is ugyanigy pénteken összehozhatnánk egy hármashegyet
baaaackiiiiiiiiiiii krácsi................. jáj..................
Neked lehet írni msn-en! Holnap megyek ki Adonyba, esett az eső, zsír lesz az út Holnap mozogsz vmerre? Vagy ilyen Hármashegyi rövidebb karika? Nekem 17óráig lenne jó.
na akkor az király!számítok rátoksrácok!
de egyébként megkértek minket Robiék,hogy ne motorzzunk már a körön,mert így is szét van baszva...hátha még rámentünk volna vasárnap még vagy 8an akkor meg pláne...és azt mondta hogy a debreceniek sem mehetne rajta,ne legyen belőle az,hogy jobban ismeritek a terepet stb...erre fel ma is volt kint valaki és szépen gyakorolhatta pályát! szóval én és mások nevében iskérlek titeket,hogy ne menjetek már addig endurozni sem míg le nem zajlik ez a cuccparádé... de komolyan... eddig is ott motoroztatok évek óta,más(jómagam is) tök újként fog menni ott... és a krosszpályán nem lesz annyi előnye,mint nektek az enduro részen...(enduro 14perc a krosszpálya csak 2... gondolom vágjátok mire akarok célozni)
szal ha lehetne bírjátok már ki ezt a 2 napot! köszönöm a haverok nevében is!
egyébként is sztem holnap is az endurot szalagozzák és festik ki..
Akkor a DRZ-s srácok..meg én a DT-vel
Akkor, Csabi, én tuti megyünk, 2 drz 400 S
de akkor pénteken ne este hívjál, hanem délután, emrt még meg is kell ebszélni
zsír lett vóna pedig ha megvan a nyú gép
Hát nem tom ha péntekre kiszántom a földet akk lehet mek versenyezni, de majd felhívlak pénteken.
mivel? gyenge vagyok én oda! 7végén lehet meglett volna az új gép,mert az enyémet vitte volna egy csákó 950-be,de annyiba nem adtam oda!
Hy Tamás!

Én tuti megyek, Drz400s-sel fogok pőtyikélni. Szerintem előtted indulok, de ha elmész mellettem, csak okosan fel ne boríjjál!
Rendszámomból kiindulva 535 számmal leszek.

Amúgy jössz be Debibe moccolni egyet? Tudom, pályazár van szombatig, de endurozgatni?
hee hát te nem versenyezni gyüssz? acittem
úgy néz ki,holnap bejelentkezek adonyba a műszakira,és lehet már pénteken vihetem a gépet is ha minden jól megy! ha oké lesz,és az eső sem esik,akkor szombaton lehet azzal vonulok be!
oké father,vettem az adást! ti vagytok a családom
Milyen nézőnek? Gyere csak kifele versenyezni
Jocó te mész szombaton tankira? Mert mi lehet Gyulával kimünk nézőnek.
most ütötték el kocsival,, odabaszta a fejét, nem tudja mit beszél .. de kajak
hááát ha nagybaltával, elütött plüsspatkánnyal meg ribanccicával vársz akkor tuti nem