Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vámospércsre? Mert én meg az Orgona utcán lakok, a Tulipánnal szemben...
itt ez olcsóbb mint a universalmotornál.
köszi

rendicsek kis röfögtetésben benne vagyok.
Amúgy muterék is ott laknak a környéken. Néha oda is ki szoktam járni a Tulipán utcára gondolom vágod akkor látásból ki vagyok.
hello, universalmotor.hu-ról való 12e kb
te is drz-s vagy? összefuthatnánk néha néha, márha szeretsz bandába motorozni
Üdv!
[Phoenix] a hátsó lámpádat hol vetted?
na akkro maradok ennél..megnézem majd parillába is...de jövőhéten mindenféleképpen veszek..aztán Zolitól megveszem a bukókat..és idén nem motorozok mer benzinre nem elsz pénz
nekem is ilyen van, kb 3 éve
http://parilla.hu/images/KneeT...
ez se tűnik rossznak..
Nézd meg a parillába is, mer lehet , h ott ócsóbb picivel.
na akkor jövőhét csütörtökön vagy pénteken beugrok azt veszek egyet
Nekem több éve pont ilyen van. semmi nem romlik el rajta. Ha nadrágra veszed, akkor a csuklós rész alucsavarjait érdemes leragasztani ragtapasszal, mert összekaristolja a tankidomot.
http://rmcmotor.hu/termek.php?...
erről valami vélemény?
Leszarom én a bajt..cska azért csak jó, ha van cucc amúgy a bókot is megbótoljuk valamikor
én is így gondoltam..de nem voltma benne biztos..nézek akkor valami zsír csuklós térvédőt
Sztem vegyél fel egy nehézbúvár ruhát, abba nem érhet baj
Csöccs!
Sikerűlt má feltunyingolni a kis bádogbugyogót? (gátló, toroköntvény)
Nem tom..hát csak nem..szerintem van rajta cipzár..de a afsztudja..azon agyalok, hogyha ezt fölveszem akkor még tudok térvédőt felvenni vajon?
háj zoolee!
térdvédőre költs inkább, comb ritkán Sérül, de ha sérül úgyis eltörök, akkor meg má mind1 van combvédő vagy nincs
Há nemtudom
Nekem nem vót még ilyen bugyogóm.
Am ha csövelés jön rád, ezt is le kell tolnyi, mint a muffoknak a bugyit?
Neszopass Am szerinted megéri? 14E egy iylen..."fox" mint a protiingem na most vagy egy iylet veszek vagy egy zsír térdvédőt
Akkor ezt vedd meg, mer a másik szorítani fog derékba
Ilyen-e