tudtok írni egy gyors névsort kiről tudtok kik jönnek és hogy milyen motorral? akiket ismetek és tuti jönnek...csakkiváncsi vagyok ha esik akkor is kint leszek!
úgy hallottam jó a talajviszony most a tnakin,de a homoknak még kellene egy kis nedvesség...
mert egyik ismerősöm úgy járt hogy megvette,és 20km után eltüzelte és vett egy metzellert mert szart se ért a gumi (drz 400 s). Most beszéltem egy ktm-es gyerekkel,de az is ezt mondta...
húú...nincsen meg az eredeti..az alut meg összenyomta..de nagyjából meg tudom mérni..amúgy kb. 2-3mm..ha van ilyen kicsi akkor szombaton megyek korábban, azt belerakom..2 perc belepróbálni
Áhh én egyszer vettem volna abból a szervízből valamit de annyi elég volt hogy felbasszanak. Bevittem a hátsókerekem hogy küllő kell bele, megrendelték azt mondták max 2 hét, erre 1,5 hónap múlva megjött a küllő és mikor raktuk volna befele akk vettük észre hogy nemjó, visszavittük és kiderült hogy első kerékhez rendelték meg, és még eleinte azt mondták én vagyok a hibás és a pénzt alig adták vissza.
ÓÓúú hee...megyek a versenyre ez már 100%..kivéve ha szakad szombat reggel az eső.. megcsináltam az ülésem, a kereket beállítottam, berugót megbaszkuráltam..bár az nem jó..
Gabi: nincsne iylen kis nagyon picit csapágygolyód? elhagytam a berúgómtól, és alu golyót hiába tettem oda, a rugó kilapította egy kicsapódik a berugó karom
nekem ilyen volt a DR-emen, nem pályáztam meg semmi extrém dolog. de itt a közelben, egy lezárt részen döntögettem vele, lábtartóig lehetett, megcsúszás nélkül, szal szerintem annyira azért nem rossz.
Amúgy 20 perci keresgélték négykézláb a lambda szondát...............utána kiötölték ketten hogy nekik jó ha euro II-be sorolják és átmehet felőlük.
Be nem indították a vlágért sem.Pedig még gyári dob volt rajta.
Akkor valószínű a kpm-nél vizsgáztatod..Oda azért fel kell készítened mert engem fényvisszaverő(gyári rendszámtartóm volt)hiányában úgy elhajtottak,hogy csak na.
úgy hallottam jó a talajviszony most a tnakin,de a homoknak még kellene egy kis nedvesség...
Gabi: nincsne iylen kis nagyon picit csapágygolyód? elhagytam a berúgómtól, és alu golyót hiába tettem oda, a rugó kilapította egy kicsapódik a berugó karom
Amúgy 20 perci keresgélték négykézláb a lambda szondát...............utána kiötölték ketten hogy nekik jó ha euro II-be sorolják és átmehet felőlük.
Be nem indították a vlágért sem.Pedig még gyári dob volt rajta.
Be sem indították.
Padon volt.
2-3 nap.
nem akarok faszágó lenni,de nem ez az a gumi,ami szart se ér,és még az is jobb ha az ember a felnin motorozik inkább?