Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te igen beverted a fejed
milyen magadba? ott leszünk mi is de gyertek csak.. gyólesz
haavertől inkább! magamba nem kullog ott mint valami fasz!
tudtok írni egy gyors névsort kiről tudtok kik jönnek és hogy milyen motorral? akiket ismetek és tuti jönnek...csakkiváncsi vagyok ha esik akkor is kint leszek!
úgy hallottam jó a talajviszony most a tnakin,de a homoknak még kellene egy kis nedvesség...
osztán mitől függ, hogy gyűssztök-é?
meglátjuk father hogy mit tudunk intézni!
Azt mondjad inkább, hogy mikor találkozunk a tankin...
mert egyik ismerősöm úgy járt hogy megvette,és 20km után eltüzelte és vett egy metzellert mert szart se ért a gumi (drz 400 s). Most beszéltem egy ktm-es gyerekkel,de az is ezt mondta...
húú...nincsen meg az eredeti..az alut meg összenyomta..de nagyjából meg tudom mérni..amúgy kb. 2-3mm..ha van ilyen kicsi akkor szombaton megyek korábban, azt belerakom..2 perc belepróbálni
lehet a yamaha átveszi a sámsonin, legalábbis a kawasakit átfogja és az csinálta az apriliát is az utóbbi időkben én ugy tudom...
mekkora átmérő kell? mérd le tolómérővel és keresek
Áhh én egyszer vettem volna abból a szervízből valamit de annyi elég volt hogy felbasszanak. Bevittem a hátsókerekem hogy küllő kell bele, megrendelték azt mondták max 2 hét, erre 1,5 hónap múlva megjött a küllő és mikor raktuk volna befele akk vettük észre hogy nemjó, visszavittük és kiderült hogy első kerékhez rendelték meg, és még eleinte azt mondták én vagyok a hibás és a pénzt alig adták vissza.
Ignáthék vannak még de ők szerintem csak robogóval foglalkoznak..Kecskemét vagy Miskolc marad ami relatív közel van..
Az odáig rendben,de nekem van még 2 év a garanciából,és most akartam igénybe venni!
Jól megszűntek.. Az ilyen szervízért nem is kár annyira,uram bocsá
Nem tudjátok hogy hova költözött a Böszörményi úton lévő Aprilia szerviz?
ÓÓúú hee...megyek a versenyre ez már 100%..kivéve ha szakad szombat reggel az eső.. megcsináltam az ülésem, a kereket beállítottam, berugót megbaszkuráltam..bár az nem jó..

Gabi: nincsne iylen kis nagyon picit csapágygolyód? elhagytam a berúgómtól, és alu golyót hiába tettem oda, a rugó kilapította egy kicsapódik a berugó karom
Meglátogacc majd?
nekem ilyen volt a DR-emen, nem pályáztam meg semmi extrém dolog. de itt a közelben, egy lezárt részen döntögettem vele, lábtartóig lehetett, megcsúszás nélkül, szal szerintem annyira azért nem rossz.
Lefejeled mint gyalogbéka a földiepret.........

Amúgy 20 perci keresgélték négykézláb a lambda szondát...............utána kiötölték ketten hogy nekik jó ha euro II-be sorolják és átmehet felőlük.
Be nem indították a vlágért sem.Pedig még gyári dob volt rajta.
Tudom, NSR-en nekem is kizárólag a fékeket nézték, de na.. mi van ha valami kötexős verexőstörpést fogok ki...
Nekem nem nézték.
Be sem indították.
Padon volt.
2-3 nap.
Jövő héten intézem, remélem elég lesz rá a naccságosoknak egy hét, mert már hétvágán motorozni AKAROK, nem bírom
http://sportmotor.hu/motoros_k...

nem akarok faszágó lenni,de nem ez az a gumi,ami szart se ér,és még az is jobb ha az ember a felnin motorozik inkább?
Akkor valószínű a kpm-nél vizsgáztatod..Oda azért fel kell készítened mert engem fényvisszaverő(gyári rendszámtartóm volt)hiányában úgy elhajtottak,hogy csak na.