Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tuttál vóna má' kisebb kípet beraknyi E?
Én meg egy ilyet rendelnék a jövő héten Megéri vajon?
ahaaa.....
Én semmit, de ha nem megyek Erdélybe, akkor lehet, h kinézek Pócsra
Basszus! Melózok vasárnap!
Nyolcadikára mit szerveztek?
Az a baj, h ezt a húzottszemüek csinázzák, azok meg nem cm-ben mérnek, hanem a faszsetuggya mibe. Nem érvényes rá az L-XL-XXL formula. Am sztem a vánnyadt testemre az L-es is elég volna.
Persze csak a az EU-n belül megszokott méretezés szerint.
te vagyol mááá villám . .
há nékem xxl van az ufo felprószálhatod
Vasárnap reggel időben
Gyere Te is!

Köszi Nóóbiiii!
Már meg is rendeltem. .......
melyik nap mennél Visontára?
ugyanilyenem volt, de eladtam Jaceknak, kellett a pénz majd az őszi endurós szezonyra veszek vmi komolyabbat
Csű! beszéltem már a az emberrel én is a protiingről, de aztmondja, h nincs neki készleten , csak rendelésre hoz, kb 3 hét, míg megvan,
Az a baj, h felpróbálni sem tudom, h mekkorát vegyek.
nah akkor olcsóbb egy cseppet nem baj, nekem az volt a lényeg h. ne keljen beinditani a motort meg átmenjen a vágott slickl
ez már akkor a 3. állomás csak a diószegin
2nél voltam amit én linkeltem.Az elsőnél nagyon rendesek voltak,pont lehullott a kurva első lánckerék,mind1,a faszi adott szerszámot,megcsináltam.9E plusz adnak kedvezményt ha hivatkozol a weboldalra.
A belker udvarban meg a tulaj pont jött velem szembe,aszongya műszakira jöttél?mondom igen csak nem most.Mondom ez egy Honda Cub? Ja,az.8 ezer a vizsgadíj csak hivatkozz rám.pfffffffff
Na ez a délután a szerencsétlenség(lánckerék) ellenére is nagyon pozitív szinezetet adott.
http://www.mandebrecen.hu/acce...

én ezt mondtam, és 9350 ft a vizsgadíj motorra
Üdv!
az lenne a kérdésem,hogy a szombati segítségynyújtásos motorosgurulásra még be lehet-e csatlakozni?aki tudja légyszi írjon!
köszönöm!
Ezt kaptam, még nem tettem közzé, de lehet érdekel benneteket

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy
a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége
a tavaszi közlekedésre felkészülés jegyében, vizsgálóállomásán a motorkerékpár tulajdonosai részére

2010. május 6. – án pénteken 8,00-tól 13,00-ig
díjmentes szezonnyitó
Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot tart.

Helyszín:
Debrecen, Bartók Béla u. 115.

Az akció keretében:

1. A járművizsgálati technológia szerint ingyenesen átvizsgáljuk járművét.
2. Megfelelő műszaki állapot esetén - vizsgadíj befizetése mellett - a műszaki vizsga azonnali lehetőségét biztosítjuk.
3. Tanácsokat adunk a járművek tavaszi felkészítésére.
4. Közlekedés biztonsága érdekében önkéntes tesztlap kitöltés lehetőséget biztosítunk.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Közlekedési Felügyelősége
én motorral voltam
Az fasza,akkor idén Te is lábatlankodsz jó lesz az hol műtik?Kenézybe?
Mit akarsz majd venni?
én is voltam az EC-n, tesódat láttam is de téged nem, akkor figyelmetlen voltam az én térdemet még most fogják műteni, most gyúrnom kell rá erőteljesen jövőre tervezem a motorvásárlást, addig gyűjtögetés, gyógyulgatás ja én a DR-t eladtam 1 hónapja kb
Helló
minden ok,bokám meggyógyult,ennek örömére voltam is az EC-n itt debrecenben :) Megy a meló,tavaly vettem egy kis Dr-t munkába járni,most azt kéne leműszakiztatni.
Neked hogy van a térded?
helló, mi újság veled? régláttalak
várj csak
Te melyiket ajánlottad?
ezt?
vagy ezt?
írásod alapján az utóbbi ugye?
...asszem felhívom őket,hogy mennyi az annyi