Ez első mo-i forgalomba helyezés, azért gondolom, h jobban nézik majd, aztán nem bánnám, ha nem kekeckednének majd, de inkább veszek egy prizmát, minthogy ezen akadjanak fel. Mondjuk azt nem tudom még, hova teszem fel, mert le van vágva a rendszámtartó és sztem nem fér be a rendszám alá, de majd kitalálok valamit, ha mást nem, megtoldom nyalókapálcikával, vagy odacsipeszelem
Én anno a zxr 250-re csináltattam ilyen fényvisszaverős matricát full ugyanolyan mint egy prizma. Abból ragasztottam föl egy csíkot oszt puszivót. Még van is belőle egy mobiltelefon nagyságú darabka odaadnám szívesen csak nem tudom hogy juttassam be debrecenbe.
nekem azt úgy csinálták h. odatettek egy prizmát amig lefényképezték a vizsgabázison ahol voltam... elég engedékenyek voltak, beinditani se kellet meg lámpákat se néztek
Nekem egy móntenbájkról leszedett hátsó prizma ment fel az apriliskára anno és azzal ment át a kpm-nél. Esetleg biciklisboltban is megnézheted,azt a füredi úton találsz.
Sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül az Egyetem környékén valami autós, vagy bárakármilyen boltot mondani nekem, ahol tudnék venni prizmát a rendszám alá? (műszakihoz kellene)
ha esik akkor is meglesz rendezve annak fogunk örülni,ha nem lesz por...akármenyni eső esik sár akkor sem lesz
és tényleg érjetek oda 9:00-ra mert 9:45ig lehet regisztrálni és befizetni a zsét,meg leellenőrzik a rajtszámokat,csak ugye leszunk ott páran és nem húzodjon már el,hogy 10:00kor mindneki elinduljon a felvezető körre...és ott is meg-meg állunk egyes helyeken,hogy mindneki tisztába legyen pár dologgal,aztán 11:00-kor rajt a nagyoknak, pár perc késéssel pedig rajt a kicsiknek(a pár perc annyi mint a pályán lemennek a nagyok...)
rajt után 1 kör a pályán és utána ki az enduróra... de el lesz mondva minden ezért is legyetek ott és figyeljetek,mert nem teljesen az a kör lesz amin ti is jártok...( nem lesz nagy előnye a debreceni társaságnak...)
reméelm leszakad az ég még vagy 2x szombatig!
az attól függ,kikkel indítják pl a drz-ket is de tuti a kicsikkel szal így szerintem több lesz a kicsi mint a nagy... de nem tudnak pontos számot mondani...
a rajt lesz érdekes,de majd meglátjuk...
lájtosba egyszer végigmentünk (akiknek vadidegen a környezet) a körön és 14 perc volt a pálya nélkül az idő... (pálya 1:40 és 2:30 perc közt bárkinek teljesíthető)
beszéltem haverral,ha be tudják fejezni a tgx-et,akkor úgy néz ki hogy tuti hogy megyünk! bár nem bántam volna ha az új géppel tudtam volna rajthoz állni,de ez a mocskos ma sem jött érte,pedig ígérte
Ja megértem !Nekem meg nincs társam, egyedül elmenni meg egy vagon pénz!Szóval ha jó idő lessz vasárnap megnézem Visontát,vagy utulsó lehetőségként megyek egyedül madarasra !
Háj.
Hát a pancsiringet illetően nem valószinű, mert a versenyünk reggel7-től este fél8-ig tart Kecskeméten, már azt követően hova induljunk el még az ország túlsó végébe?
Sajnos éppen minden egymásra lett szervezve.
Lnézést kívánok. Egész nap a garázsba baszlattam a pitbájkomat, blokkot cseréltem meg egyebek, csak most nézem, h a telóm meg itt zizegett a házban, de gondolom már megoldódott.
Köszi köszi köszi :)
Nekem egy móntenbájkról leszedett hátsó prizma ment fel az apriliskára anno és azzal ment át a kpm-nél. Esetleg biciklisboltban is megnézheted,azt a füredi úton találsz.
Valaki nem tud véletlenül az Egyetem környékén valami autós, vagy bárakármilyen boltot mondani nekem, ahol tudnék venni prizmát a rendszám alá? (műszakihoz kellene)
Bocsi h ide is felteszek ilyet de hátha valakit vagy valakinek az ismerősét érdekelné a dolog!
HA véletlenül valaki szeretne barátnőjének/párjának egy jó és olcsó cordura Női(M) kabátot Nézze meg a linkemet:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
és tényleg érjetek oda 9:00-ra mert 9:45ig lehet regisztrálni és befizetni a zsét,meg leellenőrzik a rajtszámokat,csak ugye leszunk ott páran és nem húzodjon már el,hogy 10:00kor mindneki elinduljon a felvezető körre...és ott is meg-meg állunk egyes helyeken,hogy mindneki tisztába legyen pár dologgal,aztán 11:00-kor rajt a nagyoknak, pár perc késéssel pedig rajt a kicsiknek(a pár perc annyi mint a pályán lemennek a nagyok...)
rajt után 1 kör a pályán és utána ki az enduróra... de el lesz mondva minden ezért is legyetek ott és figyeljetek,mert nem teljesen az a kör lesz amin ti is jártok...( nem lesz nagy előnye a debreceni társaságnak...)
reméelm leszakad az ég még vagy 2x szombatig!
a rajt lesz érdekes,de majd meglátjuk...
lájtosba egyszer végigmentünk (akiknek vadidegen a környezet) a körön és 14 perc volt a pálya nélkül az idő... (pálya 1:40 és 2:30 perc közt bárkinek teljesíthető)
Hát a pancsiringet illetően nem valószinű, mert a versenyünk reggel7-től este fél8-ig tart Kecskeméten, már azt követően hova induljunk el még az ország túlsó végébe?
Sajnos éppen minden egymásra lett szervezve.
Hétvége-lessz valami ?