Eladó méretprobléma miatt egy 50-es méretű vadiúj renox márkájú motoros bőrkabát.Sajnos csak egyszer lett felpróbálva.Váll,könyök protektorok vannak benne.
A yamaha máthé-nál 36eft az ára,ha valakit érdekel 20eft-ba odaadom alku nélkűl.
Érdeklődni a 30/9089573-as számon vagy a balu88@mailbox.hu címen lehet.
Dominatoros kolléga is ezt ajánlotta bele, Phoenix is, Szkráccsi is, meg még nagyon sokan. Nem tom..mostmár mind1..nem keverjük szerintem. Majd ha kifogy lesz bele más töltve és eldől. Köszi a segítséget.
Megy meg minden okés vele, egyáltalán nem füstöl jobban a kelleténél. Motul 5100 15w50-es lett bele rakva. Na majd holnap eldől, hogy mennyit evett meg,és pontosan mennyi km van benne.
ha ennyire eszi, akkor füstölnie kell sztem. lehet szelepszárszimering, de lehet az gyűrűk is odavannak. meg az is kérdés hogy milyen olaj lett bele rakva
1,95 litert keringet pontosan. Hát nem tom, 1000 km alatt annyit megenni, hogy már a nívótól kb 2-3 centire legyen az olajszint? Sőőt még lehet 1000km-t se ment..nem tudom pontosan.
Mennyi olajat keringet a gép? Mert ha kevés olajat keringet akkor tűnhet azért is nagynak az olajfogyasztás. pl ha keringet 2 litert és eszik 1000km-en 4decit, másabb mintha egy 4 literes kapacitásból megy el 4 deci. Persze ez csak egy 5let. Nekem az első zx6r-em 3-4 dl között ette az olajat, ez még nem a vészes kategória.
Császtok!
Lehet befürdött a srác a Dominatorral. Nem rég cserélt olajat benne, alig ment vagy 1000km-t és már a nívót nem éri az olaj. Szerintem ez elég gázos. Eszi az olajat mint az állat. Mi lehet vele? Olaj lehúzó gyűrű? Vagy komolyabb?
Megy valaki?
Eladó méretprobléma miatt egy 50-es méretű vadiúj renox márkájú motoros bőrkabát.Sajnos csak egyszer lett felpróbálva.Váll,könyök protektorok vannak benne.
A yamaha máthé-nál 36eft az ára,ha valakit érdekel 20eft-ba odaadom alku nélkűl.
Érdeklődni a 30/9089573-as számon vagy a balu88@mailbox.hu címen lehet.
Lehet befürdött a srác a Dominatorral. Nem rég cserélt olajat benne, alig ment vagy 1000km-t és már a nívót nem éri az olaj. Szerintem ez elég gázos. Eszi az olajat mint az állat. Mi lehet vele? Olaj lehúzó gyűrű? Vagy komolyabb?