Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szkraccs@hotmail.com
Szard má le, 2 ütemű 4T. Hadd egye az olajat ha ízlik neki.
msn címet kérek!haver most fent van!
Úgy gondoltam, hogy ha kevés van benne, akkor azt leengedni, és tölteni bele másfajtát...hátha az beválik..de szerintem ez nem olaj baj lesz.
Hát ha kevés lesz benne akkor is olyannal töltsétek után ami most van benne. Ne keverjétek szerintem. Majd max következő cserekor próbáltok másikat.
Úgy gondoltam, hogy majd ha kevés elsz benne...most engedjünk le 1 liter olajat?
Azt meg ne várjátok míg kifogy!
nekem megvolt mindkettő és nem füstölt
Hát ha a hengerfal meg lenne kopva vagy a gyűrűk, akkor füstölne is nem?
az cumi, akár a henger fal is meg lehet kopva, dugó, gyűrű, ha szerencséje van akkor csak a szelepszár szimering
Lesz ez a hetvegen.
Megy valaki?
Szevasztok!

Eladó méretprobléma miatt egy 50-es méretű vadiúj renox márkájú motoros bőrkabát.Sajnos csak egyszer lett felpróbálva.Váll,könyök protektorok vannak benne.
A yamaha máthé-nál 36eft az ára,ha valakit érdekel 20eft-ba odaadom alku nélkűl.
Érdeklődni a 30/9089573-as számon vagy a balu88@mailbox.hu címen lehet.
jaja, ha nagyon eszi majd lecserélitek, a szintet meg lesni kell akkor sűrűn
Dominatoros kolléga is ezt ajánlotta bele, Phoenix is, Szkráccsi is, meg még nagyon sokan. Nem tom..mostmár mind1..nem keverjük szerintem. Majd ha kifogy lesz bele más töltve és eldől. Köszi a segítséget.
lehet csak az olajjal van a baj... lehet hülyeséget mondok, de sztem castrol act evo 10w-40, vagy még a castrol 20w-50es is jobb lenne bele
Megy meg minden okés vele, egyáltalán nem füstöl jobban a kelleténél. Motul 5100 15w50-es lett bele rakva. Na majd holnap eldől, hogy mennyit evett meg,és pontosan mennyi km van benne.
ha ennyire eszi, akkor füstölnie kell sztem. lehet szelepszárszimering, de lehet az gyűrűk is odavannak. meg az is kérdés hogy milyen olaj lett bele rakva
Most szólt este, hoyg holnap hozzak neki 1liter olajat. Szal még nem tudjuk. Holnap írom, aztán majd elválik. Köszi.
És hány decit kellett utána tölteni? Végül is az a lényeg.
1,95 litert keringet pontosan. Hát nem tom, 1000 km alatt annyit megenni, hogy már a nívótól kb 2-3 centire legyen az olajszint? Sőőt még lehet 1000km-t se ment..nem tudom pontosan.
Mennyi olajat keringet a gép? Mert ha kevés olajat keringet akkor tűnhet azért is nagynak az olajfogyasztás. pl ha keringet 2 litert és eszik 1000km-en 4decit, másabb mintha egy 4 literes kapacitásból megy el 4 deci. Persze ez csak egy 5let. Nekem az első zx6r-em 3-4 dl között ette az olajat, ez még nem a vészes kategória.
Császtok!
Lehet befürdött a srác a Dominatorral. Nem rég cserélt olajat benne, alig ment vagy 1000km-t és már a nívót nem éri az olaj. Szerintem ez elég gázos. Eszi az olajat mint az állat. Mi lehet vele? Olaj lehúzó gyűrű? Vagy komolyabb?