Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! én lime partyra mennék, és úgy néz ki össze is jön, de nem szívesen mennék egyedül. amúgy kabai vagyok. ha gondolod (vagy bárki környékbeli úgy gondolja) mehetünk együtt.
Sziasztok!

Holnap nem lesz véletlenül egy kis gurulás valamerre? Tervezem, hogy mennék valamerre kirándulni egyet...
Béla cimbinek egy szomorú évforduló emlékére
Jaja kint vanak "Bátszi motor".
Nem tudjátok mekkorva volt, este a sárgát beinditotta a tulaj és szabályoztatta, akóra lángok jötek ki mint állat az egész rendszer izott és mondta a tulaj hogy nyugodtan lehet róla cigit gyújtani!
És pár beválalós meg is gyújtotta rajta a cigiét.
Überfasza volt az esti tűzijátékos - motoros bemutató!
Ha Kunmadarason járok, mindig fényképezek motorokat. Innen ered ez a kép is.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
mi meg ilyet mókáztunk ma
Azt ki-be b*szott qrva 7szenttségit mekkora GÉÉÉÉÉP! . Annyira szerettem a kis drágát ! Vele tanultam motorozni imádom még most is, de hát valakinek sikerült azt a kis gyönyörűséget összabarmolni...nagy grat neki, de még mindig szeretem. Amugy honnan van neked ilyen képed?
Nekem meg egy ilyen képem van 2007 08. 19. Kunmadárról.
A képek Kunmadáron készültek, mert nagyon úgy nézem? Mert ha ott készültek akkor ne csodálkozz mindig kint vannak. Az elmult 3 évben mindig láttam őket kint, és ehhez hasonló gépcsoda"szörnyeket".
Mit láttam ma!
Gyönyörűek!
Halihó

Valaki kis bandázás fél 6tól MyBox, Aldi mellett a Mikepércsin?
Simán! Ez alap!
Jó Reggelt!
Valaki délutén Salakmotorverseny Gázvezeték utca?
Köszi!
En egy szorolapon talaltam telefonszamot: +36 30 8590939
Előre kell regisztrálni?Ha igen,akkor hol lehet?
Nem rosz mókázás lenne!
Mennék is, de Kunmadár hazavár!
mindkét részében van oktatás, de délután kifejezetten a gyorsabb motorosoknak van kitalálva úgy látom, az a baj nem tudom eldönteni melyikre menjek... mert nem szoktam totyogni, már nemigazán számítok kezdőnek, de versenyzőnek sem.... meg 2,5 óra 5000 ezen vagyok kicsit fennakadva, motoroztam már ott sunyiba amugy hétvégente 1x, 2x, csak sm-el kicsit figyelemfelkeltő és nem lehet sokat
En mar jelentkeztem.
De szerintem felreertetted, en kezdo motoros vagyok, az oktatas reszere megyek.
átgondoltam a dolgot, lehet mégis elmegyek te mész?
A teljesítménye sem elhanyagolható!
régi 4
Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani Debrecenben (vagy a környékén) olyan jól megközelíthető helyet,ahol nyugodtan lehetne gyakorolni a szlalomozást,nyolcasokat,stb?

Eddig nem nagyon akadtam ilyen betonos placcra, vagy a rossz útminőség,kavicsfelhordások vagy a nagy forgalom miatt...