Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, vagy 2500at raktam már bele, elég jól húz, nyomatékosabb + hamarabb leforog, 1000x könnyebben indul hidegen stb
Nem tudja valaki hogy mi a neve ami a kuplung kar után van, valami kuplung áttétel! Amcsi cucc és láttam már élőben is valakinek a motorján! Valami linket adjatok, de inkább kép kellene!
Nem gyári cucc, hanem lehet rá venni.
Mondjad is neki, mert nagyon rajta vagyok a témán. Nagyon motorozhatnékom van már. Majd egy szem.ig. számot kérj tőle mert az is kell az adásvételire.
nem tudom miért,pedig elküldtem neki! akkor ha következőleg fent lesz,megírom neki. amúgy eladó a gép,rábólintott,úgyhogy annyira ő már nem kell a dolgokhoz
nem telik az idő
Aztazt.
Nem vett föl msn-re, szóval nem.
reggelt
sikerült valamit intézni haverral?
hogy szuperál a drz? mennyit raktál már bele felújítás óta?
Áhh..rágós lenne..
jocokaah püré? Nem tudom milyen az, olyantot még nem ettem.
Vasvilla? Az szúr is meg ha a közvilágítás rávilágít, fénylik is.
Jaaa..cska ha elütöm utána lehet kiskanállal kaparnak össze.
Na tessék kellemest a hasznossal. Előbb kimotorozod magad aztán a zsákmányból jó pörit csinálhatsz és teletömheted a bendőt.
ja a múltkor egy ilyen kis éjszakai akció alatt majdnem megvolt egy őz...a kurva anyját....
én nem szeretek, se földúton se országúton... országúton azért mert sok a szúnygom meg megindulnak a vadak...
télre vegyél vmit aztán Gó Tanki
Nem a faszt nem jó este...imádok éjszaka motorozi..
áá, este nem jó... vag tegyél rá vmi szúró fényt
Hát ja. Viszont én most izibe úgy kirohannék legszívesebben, ráülnék valami CR 125-re és olyan jól esne szarrá nyelezni. Fúúú de jó lenne már csapatni egy nagyot.
dehülyék...
jah ez mondjuk igaz, meg nyomatékosabb, és nem kell szétforgatni
Na most ne legyél már ilyen izé. Új fejlesztésű technika. Nyugodtan mondhatod rá hogy 2T, de a hangja belevaló 4T.
akkor már gáz van ha több olajat eszik egy 4T mint egy 2T