Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók is a kawák.
haver bandit 400asa 8at bekapott, nekem a 400as drz beéri 4,5ből ha állatkodok vele.. pesti utam alatt 3,7-et evett 110-re beállva
A Kawasakikra jellemző a karcsú fogyasztás.
Uhh az elég fasza. A bandit azért éhesebb jószág. 5-8 liter között van a fogyasztása. De már fel se veszem, mert a DT 5-8 között eszik..szal..
Nekem a zxr elég jó fogyasztású volt. 100-as utazóval 3.7L-es fogyasztást produkált, 130-nál már 5L ha jól emlékszem, 150-es utazónál pedig 5.5L környéke volt.
Ha nem eszik sokat akkor jó..márpedig a bandita nem eszik egy hú de sokat, ahogy érdeklődtem.
Annyit lezavarsz vele pik pakk. Emléxem 2008-ban még mikor zxr 250-el csapattam, volt olyan hogy egy nap kinyomattam egy tank benyát. Csak viszont így meg hamar elment a benzinre szánt pénz. Azok voltak még a szép idők.
el is hiszem... nekem a DT-vel egynap ilyen 1 órás pihenővel 300km volt a amx..de a seggemet nem éreztem..jó lesz nekem 2-3-4 évig a kisbandit..aztán jöhet egy fasza LC4 van DRZ vagy fasztudja..
az biztos h. kényelmetlen multkor felmentem pestre, 250km csak oda... nah ezután az akció után nem nagyon volt kedvem motorozni 1 hétig
Azért megyek minél messzebb ah tudok, de egy enduróval, szuperlotyóval kényelmetlen lenne. Ha enm találok jó SM-et addig, akkor bandit. A DT biztos nem marad, mert szegénynek már ki van a lelke.
ez az h. itt a környéken nincs semmi 100km-es körzetben ahova érdemes menni, ráad ultrafos az útminőség nekem nem kéne ilyen motor így
Országjáró túrákra éppen semmim nincsen, de 1-200 km-es utakat szeretek meglőni ha elmegyek motorozni. Nem csak a környéken szaladgálni.
Az is fasza amúgy főleg ha van kedved, időd és sok dellád országjáró túrákra.
Hát igen ha szervizelni kell akkor sem rossz ha csak 1 hengerbe veszed a dugó/gyűrűt. Meg társad télen nyáron, hóban fagyban. Nyári napokra sm szett, télre enduró szett és csumidella.
Én is egy henger 4 ütem párti vagyok...de a kis bandit nagyon megtetszett..
1 henger powa minek a 4 mikor 1el sokkal jobban megcsinálsz mindent?
Aszondod? Jóvan akkor..rákkenró meg sor4
Srácok én akór is azt mondom sor4forever!
Nincs mit.
Nah majd elválik. ksözi
Na ezzel viszont én is így voltam. Aztán mikor kérdezgettem ettől is attól is a súly adatokat, aztán neten is nézegettem, csak pislogtam. Sőt mikor múlt héten megnéztem Józsi dr-ét és ráültem, na akkor néztem még nagyot hogy milyen könnyű. Haver RX-re ráülök és érezhetően nehezebb.
Nem csak ezen...én nehéznerk ondoltma őket..faszom tudta, hogy ennyi kilók.
Na ezen van a hangsúly látod. Egyszerűbb lett volna már az elején ezt írnod.
Akkro se tetszenek.
Nehéz? Egyáltalán nem nehezebbek mint egy 125-ös. Jó persze ne üzemórás WRE-re gondolj 125-ös alatt. pl roekjózsi dr-e forgalmi szerint 117kg. Haverom RX 125-öse 123 kg, másik haverom DT-je pedig 125kg. Szóval csak te képzeled nehéznek őket.