Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

detitokzatosvalaki
simson tulajdonosként mindig van új motor kilátásban

viccet félretéve... harcolok az elemekkel, de minden csak a fránya idő pereghetne jobban
de addig majd lesz meglepi
most már biztos hogy azt a motort nézed majd meg amit mutattam tudod a multkor. abban a hírdetésben is úgy van írva hogy műszaki 2010.09.-hóig, szal tényleg azlesz
Én is mindig csak olvasom a történéseket.
hát meghírdettem, ha elmegy-elmegy, ha nem megmarad
neked vmi új motor van kilátásban?

mostanság csak olvastalak titeket... gondoltam beköpök már valamit
Szeva
arról nem volt szó hogy annyira térdsérülés, hogy motoreladás
Hát te is előkeveredtél?
mi újság emberek, nagy a pangás mostansááág
khm-khm facsiga... nu?
Már beszereztem.
Aláírják a srác nevét oszt csű.Arra kell figyelni,hogy újfajta adásvételit vigyetek mert a régifajtát nem fogadja el az ocsmányiroda
na látod,azt nem tudom!
Okés. Meg akkor hogyan lesz ha minden fain? Szülei megírják helyette az adásvételit vagy haza kell majd várni?
ma ha tudok beszélni vele,akkor megmondom hogy szóljon rá szüleire,hogy ne lepődjenek meg,ha megyünk érte...
majd a haver úgy intézi a dolgait, hogy ráérjen
Az 1 hónap műszaki az még belefér. Gondolom átíratáskor nincs megszabva, hogy mennyi legyen rajta. Vizsgára kell felkészíteni rajta valamit? kb kedden vagy szerdán elmennék, attól függ haver hogy ér rá. Beszélek ma vele és írom majd.
Igen full ingyenes.
bátyja! most beszéltem barátommal,azt mondja 330 vége és már akár holnap itt lehetsz és tárgyalhatunk az egyhengeres csodáról hehe! van még rajta 1 hónap műszaki ami bibis,de semmi más-ezt írta! gondold meg,nem szatyorbakutya! na majd látod,csü!
azt hiszem,jól tudod... a zx9 oldalon azt írták ingyenes... ez tetszik.... csak el kellene menni...
legalább házon belül maradt
amúgy szerintem nem kerül az semmibe. mármint a lájm parti. elvégre azért lenne hogy a kawát reklámozza, tehát ők ezt profitálják a rendezvényből. bár lehet hogy tévedek.
Van 2 kawás ladányi spanom, ők tutira mennek. Majd beszélek velük.
áhhh !
Tied lett karcsi kawája?
Jó lenne, én épp most nézegettem az oldalt... Tudsz valamit arról, hogy mibe kerül az, hogy ott legyünk?