most már biztos hogy azt a motort nézed majd meg amit mutattam tudod a multkor. abban a hírdetésben is úgy van írva hogy műszaki 2010.09.-hóig, szal tényleg azlesz
Az 1 hónap műszaki az még belefér. Gondolom átíratáskor nincs megszabva, hogy mennyi legyen rajta. Vizsgára kell felkészíteni rajta valamit? kb kedden vagy szerdán elmennék, attól függ haver hogy ér rá. Beszélek ma vele és írom majd.
bátyja! most beszéltem barátommal,azt mondja 330 vége és már akár holnap itt lehetsz és tárgyalhatunk az egyhengeres csodáról hehe! van még rajta 1 hónap műszaki ami bibis,de semmi más-ezt írta! gondold meg,nem szatyorbakutya! na majd látod,csü!
legalább házon belül maradt
amúgy szerintem nem kerül az semmibe. mármint a lájm parti. elvégre azért lenne hogy a kawát reklámozza, tehát ők ezt profitálják a rendezvényből. bár lehet hogy tévedek.
viccet félretéve... harcolok az elemekkel, de minden csak a fránya idő pereghetne jobban
de addig majd lesz meglepi
neked vmi új motor van kilátásban?
mostanság csak olvastalak titeket... gondoltam beköpök már valamit
arról nem volt szó hogy annyira térdsérülés, hogy motoreladás
amúgy szerintem nem kerül az semmibe. mármint a lájm parti. elvégre azért lenne hogy a kawát reklámozza, tehát ők ezt profitálják a rendezvényből. bár lehet hogy tévedek.
Tied lett karcsi kawája?