Hmm az frankó. Pedig RK-ról csak rosszat tudok mondani. Sőt most már egy újabb tapasztalattal gyarapodtam és még rosszabb róla a véleményem. Mikor megvettem a zxr 400-at májusban, akkor volt kb másfél hónapos rajta a láncszett, a srác 2500km-t ment vele, én 450km-t, fújtam rendszeresen, haverom aki megvette, 3000km-t ment eddig vele és már majdnem fullra ki van spanolva. kb még fut 2E-et és csere. Az azt jelenti, hogy kibírt cirka 8E km-t.
szkráccs, 21ikéig még eljöhetsz tesztkörre is hogy mégis hogy megy a gép hátha az is segít a döntésben
amugy jóestét mindenkinek! látom ma volt egy kis élet legalább!
Úgy ám!
Nekem a sor4 frekvenciára ráállt a füllem és ez így is lesz sokáig.
a jó kis wúúúúm wúúúúúúm!
A trrrrrrrrrrrrrrfffffffff trrrrrrrrrrrrrrrrrrffff is tetszik de jobb a wummmm!
Igen. 2 lehetőség van egyelőre még döntésképtelen vagyok. Az első motiváció roekjózsi DR 250-ese ami valójában 350-es. Ez elég jó hogy papíron 250-es, de valóságban 350-es. A másik lehetőség, van itt az oldalon egy atek06 felhasználó nevű tag, neki van egy Honda xlr 250-ese. Abban csábító, hogy van hozzá enduró szett meg egy SM szett, ami mellesleg DRZ-nek az SM szettje. Utóbbi az SM szett miatt jobban csábít, jó az azért ha van.
Haveromat kell hajrázni aki megvette a motort, hogy letejelje a maradék pénzt. Legkésőbbi határidőnek 21.-t beszéltük meg, remélem tényleg fizetni fog akkor.
Ettől ha megszabadulok (félreértés ne essék, imáádom, kezdő motornak nincsen ennél jobb) nekem se kell soha többet 2 ütemű motor. főleg nagyban. Rohadt költséges.
Nekem a legtöbbet zabáló gépem az 50-es TZR volt. 7 literes fogyasztása volt és beszarsz a zx6r-jeimmel egyikkel sem tudtam 6 fölé menni, pedig recsegtettem őket rendesen. És tényleg rengetegszer volt olyan, hogy 1,2,3,4 végig tiltás. Na ezért is nem igazán szeretnék soha többé 2 ütemű gépet. Meg ugye a hangjuk is.
Ez nem is rossz 5let. Egyébként láncodat tán most cserélted nem rég, elég patent állapotúnak láttam mikor lent voltunk.
amugy jóestét mindenkinek! látom ma volt egy kis élet legalább!
Nekem a sor4 frekvenciára ráállt a füllem és ez így is lesz sokáig.
a jó kis wúúúúm wúúúúúúm!
A trrrrrrrrrrrrrrfffffffff trrrrrrrrrrrrrrrrrrffff is tetszik de jobb a wummmm!