Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a TSR 125 és a 200 egyaránt nagyon fasza motor. sokan dícsérik.
Sm-é alakitva, nagy állat a hangja is, még lehet durvább a hangja mint az enyémnek
Suzuki TSR 200-ról van bármilyen jellegű információja valakinek?
Ezért nem mosom én le, enduró...azért van, hoyg piszkos legyen. Mondjuk sportmotornál sme vinném túlzásba szerintem.
De szeretem az ilyet, mikro tök ismeretlen motorosokkal lehet ismerkedni. XR650 SM? Olyat nem is láttam még átalakítva.
olyan szíp amig nem mész 10 percet esőbe vagy eső után
remélem is , meg azt is h. meg tudom bótolni, eddig ugy néz ki hajlik rá az ürge

más: most jöttem haza motorozásból, voltunk nyírbátorba leültünk enni, megkérdi 1 csávó odaülhet e, mondtuk h. igen, mi nagyban beszélgetünk a motoozásrol ,erre bekapcsolodik, kiderült h. neki is volt csomó motorja , meg beszélgettünk egy xr650es sm-es el, jól elvoltunkm kerózgattam is
Akkro meg nincsen baj.
Nem nagy, sőt már öntöttem bele multkór csak fel higítottam nem rég és lehet azért ereszt kicsit, de nem tudom én hogy ereeszt e biztosan. Majd holnap eldöl!
az gáz mondjuk ha nem nagy a lyuk akkor nem kell új, úgy tduom, hoyg van ilyen adalék,ami betömi a kis lyukakat
jah jah Karesz jól mondja!
Én is Ilyen alapos féle vagyok de megérte olyan szíp!
Csak lehet lyukas a hütőm.
Nekem nem lenne türelmem A DT-t is ritkán mosom pedig azt max 1 óra.
Simán annyi mire egy sportmotort leápolsz faszán. Fogkefe. fültisztítópáclika és miegymás a nehezen hozzáférhető helyekért.
2,5 óra? mi a geci? mit csináltál te addig vele?
Ez jól hangzik. Drukkolok hogy megtudjatok egyezni.
hellló embörök!
Jó idő lesz? Nekem tegnap jó időnek tünt, oszt zuhogó esőben motoroztam haza! király vót.
Most végeztem a gixi mosásával csöpnyi 2,5 órámba került.
Fel is avatjuk akkor remélem.
csak lesz még 1 darabig... 70ért van 1 enduro szett, msot bizniszelem a sráccal ha postával ide tudja adni 70be akkor már jövöhéten meglesz
na, hátha jó idő lesz.
én is tervezem jövőhéten
Úgy a jó. Én meg suliba megyek valamelyik nap moccal, ha jó idő elsz.
tervben van, 5 után mennénk!
Halihó. Mizu? Motorozz..szép idő van
hello emberek!