Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az fasza, én ilyen 1-2E km-re gondoltam. Az eddigi gépeimben én is 4E-ként cseréltem az előírt 6E km helyett.
szervízköny szerint az utcai S-es típus esetén 6000km vagy 12 hónap után, amelyik előbb jön. de én nemvártam eddig, kb. 4000km-enként cseréltem.
Amúgy ezeknél a gépeknél hány km után ajánlatos olajat cserélni?
naa van a környéken még egy dr350? nem is tudtam róla
Értem. Még zxr-emből várok pénzt, mert nem kaptam meg a teljes vételárat. Elméletileg 21.-én kapom meg, aztán érdekelne a motor. Esetleg ha nem nagy dolog, kitudnád deríteni műszakija meddig van?
én ugy vagyok vele h. a föld ugyis szétbaszza, akkor inkább veszek 3 gyürü nélkülit minthogy 1 o gyürüset
http://www.suzukicycles.org/ph...

egy ugyanilyen gépet képzelj el!
ja és Nyíracsád!
sárga fehér színű a gép, kép az most így hirtelen nincs,a műszakit pontosan nem tudom mikor jár le,az ára pedig ha jól emlékszem nem megy lentebb 330-tól!
Műszaki meddig van a gépen? Milyen színű? Esetleg képed nincs róla? Azt hogy pontosan mennyit is kér érte kitudod deríteni? Mert 300E-et máris le tudnék tenni érte. Helyileg hol is van ez?
na akkor ha megelsz a jogsi és még megelsz a gép akkor megkukkoljuk...
a srác most 4. napja hogy kint van Koszovóban,kint teljesít szolgálatot kb fél évig és azután jön haza! egyben van a gép,szerintem szép motor,felújítást nem hinném hogy igényel! az ára valami 300 és 350 ezer magyar forint között van. a srác 1 évet és nagyon max 300-400km-t vert bele,azt is aszfalton!
25kw-al lenne jó emrt cska a 250-es jogsi elsz meg..az is cska jövőre
figyelj! azt meg nem mondom neked hogy hány kW-os,de valahol azon a környéken mozog amit írtál! a srác el akarja adni,mert kicsi neki,és egy 400-as DRZ-t akar venni!
Nekem is nagyon bejött. Főleg azért mert ennél a láncnál sosem tapasztaltam szakaszos nyúlást. Az RK-nál ez idegelt ki még borzalmasan. Lóg a lánc, megspanolom, minden fasza, arrébb tolom megint lóg, még arrébb tolom akkor meg úgy feszült majd szét szakadt.
Papíros, rendszám, minden játszik? Mennyi gempát kérne érte? Egy képpel esetleg arcon tudsz vágni?
D.I.D az jó!
Nekem is az van rajta, meg havernak is és nagyon megvagyunk vele elégeve. A márka az márka.
papíros meg minden? 25kw-al kéne.
havernak van egy dr 350 eladó! faja gép!
én bicikli láncot teszek legközelebb a dt-re
No akkor a lánctémát is kiveséztük. Bár nálam bármikor is lesz lánccsere csak is DID erősített, X gyűrűs jöhet szóba.
én gyűrű nélkülit nem veszek többé. lehet abból is van jó, amit én vettem nyúlt mint a rágó márkájára már nem emlékszem, 9-10e volt, de 1 év után már használhatatlan volt..
lehet gyűrű nélküli volt rajta
Jól tetted hogy erősebbet vettél. Azért bírja akkor ilyen jól, meg persze azért is mert X gyűrűs.