Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koszonom.
Hajdúsámsonban van egy kipufogós aki foglalkozik kipufogó gyártással és felújítással is szerintem:wagen
A másik lehetőség még a power city-vel szemben lévő kipufogós.
A sport kipufogomat szeretnem felujitani valamint DB killert rakatni bele.
Debrecenben hol foglalkoznak ilyennel?
A dob Csongradbol jott de oda nincs kedvem elvinni :)
jól hangzik, de 5000? akkor már rápotolok kicsit és inkább máriapócs
No nem nagy a tolongás egy kis közös nyugis gurulásra
Cső szkráccs!
Nekem van a sufniban egy simson star-om óccsó píízértviheted!Arról leér a lábad is,ócccsó is,keveset is fogyaszt stb !
ja a kép.
Hali szomszédok. 120/70-17 Michelin Pilot Power. kétkomponensű. Egy tízes.
A Józsié lenne a legjobb, azon már ültem is lábam is leért, csak igazából nem nagyon van rá annyi lóvém. Ezért próbálgatok keresgélni olcsóbb árfekvésben. No de majd lesz valahogy.
Nemnagyon megyek, mert most nem romlott el semmi, meg ha megyek, mindig otthagyok egy rahedli pénzt, mert véletlenűl megteccik valami.Jobb ha kerülöm most az ilyen helyeket, mer' vmi mindig akcijós. De a krosszmotorok.hu oldalon szét tucc nézni, v felhívhatnád őket, h mi a napi kínálat, mert ritkán frissítenek az oldalon.
Am sztem bótold, be a roekjózsiét, az vagy ezt a katonásat. A déerek sztem faszák.
Akkor abba hagyod a motorozást, vagy mi?
Akkor volt az nagy sztájl,mikor még 14-15 évesen mászkáltunk a rendőrök elől,zúztuk a gúthon és tanultuk kifele a fortélyokat. Mára már kicsit uncsi lett számomra. Még ha talán valamiben örömömet lelem,az a földút, de ez a Nyírség nem épp alkalmas erre(szembe jövő traktor, útra nyúló fák,csabak ez-az... )
Hello

Hát ez tetszett. Apropó ha már itt vagy. Szolnokra mostanában nem visz véletlen utad? Tudod akiktől alkatrészeket szoktál venni. Lehet nem lenne hülyeség náluk szétnézni, hátha találnék valami megfelelő gépet.
Háj.
Akkor ha megvetted , hozzánk minnyá jöhecc is horgászni, mert most a napokban lett hátul a kertemben egy fasza kis tó, bár momentán csak ebihalat láttam benne, de rajta vagyok a fejlesztésen
Míg nincs kapás , addig meg dagonyázhatunk motorral körülötte
Kell a fasznak. Veszel DRZ-t?
neked nem
Okika.
ha a srác hív,akkor majd elsőként értesítelek, hogy mit reagált a dologról...
Ha ez a kérdés nekem jött, köszi nem érdekel. Először is valószínűleg nagyon magas lenne és csak lógnék róla, másod sorban enduróra van szükségem, harmad sorban nincs ennyi pénzem és végül ha lenne is, akkor sem érdekelne mert most nem ilyen árfekvésű gépet szeretnék venne. Csak egy olcsó, ide-oda szaladgálós, horgászni kijárós, sárgyúrós enduro kell most.
Ez jó duma..Mármint a kint öli a népet..
Aztat kérdeztem-e, hogy eladó?
Értelek. Akkor keresgélek tovább.
vegyél nagyobbat, Kronreif Trunkenpolz Mattighofen nem érdekel?