Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy veszel tartós tejet és kekszet amit elrágcsálsz még 3-4 hónapig,vagy ütöd a fejed és siránkozol h miért nem találkoztunk a fórumon 8 nappal ezelőtt-mivel ahogy azt már mondtam igaz hogy eladó a Dr,de a srác Koszovóban van kint és öli a népet. Leghamarabb 3 hónap múlva teszi fel az ánuszát a repcsire! 1 hete van kint,de még nem adott magáról életjelet...
Hello

Jövőhét elején el mennék megnézni a DR 350-et amiről beszéltünk. Ezzel kapcsolatban kivel kell majd beszélni?
Eladó a KTM?
ha itt tartunk akkor nekem meg van egy eladó Kronreif Trunkenpolz Mattighofen-em
Ja és a kép róla
Sziasztok van egy Eladó AF1-50 em!
Sziasztok!
Van egy eladó kipufogó dobom: http://racing-bazar.hu/motorkerekpar/motorkerekpar_alkatresz/karbon_kip
ufogodob_motorra
És van egy eladó motorom is: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400-sm-4076656
Akit
érdekel az keressen bátran!
Nem tudsz vmit a tegnapi Acsádi motorosbalesetröl mi történt, ki volt?
Vasarnap lehet, hogy raerek egy korre, de csak nyugalmas tempoban.
A hosszú hétvégén tervez valaki egy napos túrát?
küldtem volna a képet,de nem engedi ez a fos h felrakjam:S hulladék szar semmi:S

de elég valószínű hogy a villám okozta,mert égett szaga van a bukónak. Mikor a villám becsapott haverék bányatavába úszkáltunk,és a görcs egyből összerántott minket,a motor pedig 3m-re volt a "tótól".
nem a sportszeletet,hanem a videót a bukóról ami megsült a villámtól
ezt én is szívesen megnézném
sportszelet
Bizony bizony vigyázni kell vihar idején ha kint van az ember. Bevallom én pl ha nagy villámlásos vihar van fosok kint nagyon. Tegnap előtt reggel is kimentem horgászni, mit ad isten alig dobtam a szereléket a vízbe, kb 5 percig, látom megindult egy nagy fellegrendszer felém és elég heves villámtevékenység követte közben. Szél sebesen összepakoltam és mint egy vadbarom tekertem hazafelé. De ez a mocsok közben a fejem felé ért útközben a villámok meg csak úgy cikáztak mindenfele. Hát.......majdnem volt még sportszelet is.
mostmár nem csak az emberek a hülyék,hanem a villám is!

http://www.idokep.hu/?oldal=ke...
Aztaqurva
Ez megtörtént veled?
A villám bármikor bárhova be tud csapni. Nem rég volt a tv-ben, hogy egy srác ment viharban (nem tudom honnan hova) és kajak belevert a villám, vagyis át ment rajta. Fülhallgató volt a fülében aminek a vezetéke a nyakába és minden hova beleégett. Haza ment meg minden, de eszméletlen sokkot kapott.
az szép...sosenem hallottam még ilyenrű..
olyat valaki hallott már hogy a villám belecsapott a motor visszapillantó tükrébe(vagy a közelébe) amin rajta volt a bukó,és a tükör szétrobbant, a bukó pedig belülről megsült egy kicsit? mert ma valami ilyesmi történt meg velem....
Egy körbejárós vidit szívesen megnéznénk róla.
köszi, még nincs teljesen kész, matricázás hátul, kipuf. bentebb tolom, tükrök. de rajta vagyok,leszek
azatkurva, de szép a motorod! grat hozzá!
Sziasztok!Romániai túrámhoz keresnék társat-akat,a helyi szépségek megtekintése, olyan 1000km-körüli távban gondolkodom, de lehet több kevesebb. 1-2-3nap megbeszélés kérdése, mint minden. Sátorral, hegyekben.
27éves ,férfi vagyok, dr 650-el vagyok.szekacs9@freemail.hu, ja és szeptember közepe fele, lenne az idöpont. de csak jó időben akarok menni, nem szeretem az esőt.Ha van kedved vagy kérdésed irj.
ááá nem olyan kihegyezett gépek ezek