Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell, hogy csilivili elygen..cska jó állapotú...nem találok jó rendszámosat, megfelelő áron, olyat ami tetszene is..mondjuk alapból nem is igazén tetszenek ezek a bazinehéz endurók
Nekem ebben 1 dolog baszottul szúrja a szemem. Mégpedig a hűtővédő, védi a semmit, a levegőt. Olyan paslán néz ki.
Először is egy endurótól szerintem ne várd el hogy csilli villi legyen. Vagyis te mit értesz azon, hogy szarok? Motorikusan? Mennyi az a nagyon drága? 250-ben miért nem akarsz endurót? Hidd el strapabíróbbak mint egy sor4.
http://kepesmotor.hu/suzuki-su... egy iylet ah ki tudnék fogni akkor szóba jöhetne ez is..
dr 250 az megbízható, nem csaLÓDNÁL
szar állapotúak kurva drágán..meg 250-esben nem nagyon akarok endurót
Szerintem vegyél egy jó 250-es 1 hengerest (tt-r, klx, dr, xlr, xr, stb). Vagy max DR 350-et.
Okés már megvan. Még van 1 évem addig, aztán hátha találok egy jót..ha meg nem akkor keresek mást. Köszi.
Miért?
Helló dome74 több mint lehetséges mivel ott is volt a kis társaság az én kivételemmel én másfele jártam Sovátán
Lehetséges, hogy találkoztunk a Békás szorosnál aug 7.-én? Én egy öreg, piros-fehér R100 GS BMW-vel voltam.
Ja értem.
Csak névrokon.
Amúgy neked nincs véletlen egy Hamar Tünde nevű rokonod? Ismerek még régről egy ilyen nevű sámsoni csajszit. Olyan 20 év körüli lehet ha jól sejtem. Mondjuk vagy ezer trilliárd éve láttam utoljára, lehet már meg sem ismerném.
Hát ami igaz az igaz, nekem a zxr 250-em egy remek gép volt, én tényleg csak jót tudok róla mondani, de az is biztos hogy még1-szer nem mernék sor4-es 250-est venni, nagyon paráznék hogy belenyúlok a krémjébe. Látom a zxr 250-es topicban is srácok mennyit szenvednek a gépekkel.
Ebben igazad van, hogy jót kell kifogni! A kis Banditáknak az "alapja" a Gsx-R 250 motor tekintetében, a váz már más téma (nekem Gsx-R 250R-em volt). Annyi baj van velük, hogy mivel sor4-es négyütemű blokk iszonyat pörgős kis jószágok, ezért nagyon könnyű őket gallyra hajtani, és elég sok ilyen van sajnos. Emiatt mondtam azt, hogy nem ajánlom, de ha találsz valami jó állapotban lévő kis méregzsákot akkor vedd meg, csak számolj vele, hogy elég sok sz*r állapotú gép van.
Jók azok pedig, csak jót kell kifogni. Nyilván azok is olyanok mint a zxr 250-ek nagy része, hogy több mint fele tákolt szarkazal.
Merre szándéxol menni?
Nem javaslom a 250es Banditát, de te tudod.
Nem sok fotot csináltunk, sajnos! De nagyon jaaaaauuu volt!
Király- hágonál voltunk!
ja és ha nagyjogsi akkor csakis supermoto
2-3 évre gondoltam a banditot...míg meg nem elsz a korlátlan.utána úgyis veszek nagyobbat....úgyis kinövöm..a DT-t 1 év alatt kinőttem...már nagyon kevés szegényke